ERDON Helyi sport hírek

2007.08.17. 16:21

Holnap összegyűlne az Olimpia

<p>Szatmárnémeti – Bár végső döntést csak hétfőn fog hozni a Román Labdarúgó Szövetség, már lehet tudni, hogy helye van a Szatmárnémeti Olimpiának a labdarúgó III. Ligában.</p>

Nem vár jövő hét hétfőig Vasile Boudi, a Szatmárnémeti Olimpia labdarúgó–egyesületének alenöke, és már szombatra gyülekezőt fúj a csapat játékosainak. Boudi a napokban megegyezett a Szászmedgyesi Sparta vezetőivel is, akik hivatalosan jelezték a Román Labdarúgó Szövetséggel (FRF), nem kivánnak indulni a III. ligás bajnokságba. A FRF szakbizottsága hétfőn sűrgősségi jeleggel fog összeűlni, melynek fő napirendi pontja a harmadik vonalbeli csoportok véglegesítése. Úgy tudjuk, a 6. csoportba fogják sorolni az Olimpiát, aki Nagyszebeni CF helyét veszi át. A nagyszebeni csapat pedig az 5. csoportba fog átkerülni, a bajnokságból visszalépett szászmedgyesi egyesület helyére.

 

Játékosok a Someşultól?

Azt már korábban lehett tudni, Beniamin Kira lesz az egyesület főtámogatója és elnöke, a csapat felkészítésére pedig Florin Fabiant és Ioan „Lulu” Dragomirt kérik fel. Boudi a csapathoz szeretné Ovidiu Suciut és Tempfli Imrét is. A kapus és hátvéd jelenleg a Szatmárnémeti Someşulnál játszanak. A keretet még kiegészítené Boudi egy csatárral, erről a hétvégén fog egyezkedni a Someşul vezetőivel.

A keret

Kapusok: Moldovan, Holdiş, Suciu (?). Hátvédek: Téger, Batin, Villand, Tempfli, Szabó, Alex Paul. Középpályások: Dragomir, Ţuţuraş, Rişco, Chifor, Fabian, Schwarzkopf. Csatárok: Popan, Mihovici, Fodor (?).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!