Játszma

2023.10.15. 15:37

Nagyváradi Sakk Klub: Szabó Istvánra emlékeztek

BN-összeállítás

Szombaton, október 14-én került megrendezésre a Szabó István Emlékverseny 2023, amelyet a Nagyváradi Sakk Klub szervezett a chess.com sakkszerveren, az egykori országos bajnok nagyváradi sakkmester emlékére. Összesen 9 sakkozó nevezett be a versenyre, akik svájci rendszerben 3 fordulót játszottak 5 perc+2 másodperc játékidővel játékosonként. Kiegyensúlyozott játszmák után a végeredmény: 1. Adrian Marius Paul (Nagyváradi Agora Egyetem SK) 3 pont, 2. Fleisz János (Nagyváradi Agora Egyetem SK) 2,5 pont, 3. B.B. Richie (Nagyvárad) 2 pont, 4. Karácsony Zsolt (Nagyváradi Crisul) 1,5 pont, 5. Ecsedi Sándor (Nagyvárad-Debrecen) 1 pont.

A nőknél Gertrud Florentina Dörner (Szentandrás) végzett az első helyen. A verseny szervezője és játékvezetője dr. Fleisz János nemzetközi sakk versenybíró volt. A teljes végeredmény és az összes játszma megtekinthető a következő webcímen: Memorial Stefan Szabo 2023 - Live Chess Tournament – Chess.com.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában