Sport

2023.10.05. 16:40

A győzelemért megy Borosjenőbe a Bihar FC

Illusztráció

Forrás: Facebook/FC Bihor

Szakács Dávid

A Nagyváradi Bihar FC a III. Liga 8. csoportjának 7. fordulójában a Borosjenői Brosovszky Akadémia vendégeként lép pályára pénteken 15 órától. A nagyváradiak a pontvadászat éléről, a Borosjenő az utolsó előtti helyről várja a találkozót. A piros-kékek a múlt heti fordulóban 3–1-re nyertek a pont nélkül álló Perjámosi Avântul ellen, míg a Brosovszky Akadémia egy súlyos, 6–1-es vereségbe szaladt bele a Temesvári Poli otthonában.
„Szeretnénk mindhárom pontot elhozni erről a mérkőzésről, mert tudjuk, hogy csak így maradhatunk a tabella élén. Szerencsére jó meccsek sorozata után érkezünk, mind a bajnokságban, mind a kupában, és reméljük, hogy továbbra is eredményesek tudunk maradni” – jelentette ki Florin Farcaș, a Bihar FC vezetőedzője. A váradiak trénere több problémával kell szembenézzen, hiszen Andrei Gal műtéte után továbbra is lábadozik, Marius Hosu játéka pedig bizonytalanná vált a hétvégére egy kisebb sérülés miatt. Jó hír viszont, hogy George Cherman és Bogdan Vasile felépült és bekerült a csapat keretébe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában