Jótékonykodás

2022.12.22. 13:57

Rászoruló gyermekeken segítettek az unireások

Forrás: Facebook

A napokban két esemény is volt az Érmihályfalvi Unirea háza táján, mind a kettő a karácsonyi ünnepkörhöz köthető. Mint arról korábban beszámoltunk, az egyesület december elején szülői bált szervezett, a rendezvényen árusított tombolán befolyt összeget, kiegészítve a nagylelkű szponzorok felajánlásaival, az Unirea gyerekcsapatainak karácsonyi ajándékára fordította az egyesület. Az unireás gyermekek és szülők szerényebb lehetőségekkel bíró társaikra is gondoltak, közösen olyan csomagokat állítottak össze, amellyel 22 hátrányos helyzetű érmihályfalvi gyermek ünnepét tették szebbé.

Szintén az Unirea szervezésében a helyi sportcsarnokban rendezték meg a klub 2014-es utánpótlás-korosztályának karácsonyi rangadóját a 2015–2016-os csapat ellen, a főszerepet a pályán azonban ezúttal nem a lurkók, hanem az édesapák vállalták magukra. A szép gólokkal tarkított színvonalas találkozón a hangulatra sem lehetett panasz, a lelkes anyukák és gyermekek szurkolását az utcán is lehetett hallani. A mérkőzés végére az Unirea valamennyi utánpótlás korosztályú csapata megérkezett a csarnokba, ahol Fele Attila, az Érmihályfalvi Unirea elnöke, valamint Szabó Zoltán, az utánpótlás-csapatok koordinátora köszöntötte a jelenlévőket, megköszönve az egész éves fáradozásaikat, sok sikert és kitartást kívánva a következő esztendőre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában