Győzelem

2022.12.18. 16:33

Mindkét fővárosi meccsét „behúzta” a VSK

Forrás: csmoradea.ro

Jósa Attila

A hétközi LEN Eurokupa nyolcaddöntő után a Nagyváradi VSK vízilabda csapata a fővárosba utazott a Rapid és a Hello Sport elleni mérkőzésekre. Az első, szombaton rendezett találkozón a nagyváradi csapat 11–5-re (2–1, 4–1, 4–0, 4–0, 2–3) legyőzte a Rapidot. A 2–1-re megnyert első negyedet követően a házigazdák a második negyed elején egyenlítettek, ekkor azonban beindult a váradi „henger” a VSK játékosai 8 gólt lőttek egymás után, ezzel gyakorlatilag eldöntve a mérkőzést. A legeredményesebb váradi játékos Mihnea Gheorghe volt 3 góljával, Szabó István, Silvian Colodrovschi és Tiberiu Negrean pedig kétszer zörgette meg a Rapid hálóját.
A Hello Sport elleni meccset félgőzzel is hatalmas különbséggel nyerte meg a váradi gárda vasárnap, a 27–1-es végeredmény hűen tükrözi, hogy mennyire nincs egy súlycsoportban a két együttes. Nichita Ilisie és Darian Luncan egyaránt hétszer vette be a bukarestiek kapuját, Silvian Colodrovschi és Vancsik Levente négy-négy, Szabó István és Tiberiu Negrean két-két, míg Czenk Ferenc egy gólig jutott. A 2022-es év utolsó mérkőzésén a VSK a Nagyváradi Egyetem SK csapatával mérkőzik meg szerdán 19 órától.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában