Labdarúgás

2022.10.31. 17:35

A CAO-NAC nem lesz ott a felsőházi rájátszásban

Forrás: CAO-NAC

Jósa Attila

Befejeződtek a küzdelmek a IV. Liga Déli csoportjában a múlt hét végén. Az már korábban eldőlt az alapszakasz során, hogy a Belényesi Bihorul, a Szentandrási Crișul és a Nagyszalontai Olimpia a legjobbak között folytathatja márciustól. A CAO-NAC a 8. fordulóban két nagyon fontos pontot hullajtott el Biharrósán (3–3), így a zöld-fehéreknek már csak matematikai esélyük maradt a felsőházi rájátszásba jutást jelentő eredmény kiharcolására, de győzelmük mellett ehhez arra is szükség lett volna, hogy az Egyetem FC – Bihar FC II mérkőzés döntetlennel záruljon. Végül egyik feltétel sem teljesült, a CAO-NAC félidei 2–1-es vezetés után 4–2-es vereséget szenvedett, az egyetemisták pedig hét góllal küldték haza a piros–kékek második csapatát.

A vasárnap délután rendezett meccsen a szentandrásiak szerezték meg a vezetést Marius Balogh révén, a kispályán is remeklő labdarúgó a tizenhatos széléről vette be a hazaiak kapuját (0–1). A CAO-NAO nyolc perc alatt megfordította az állást, előbb Noah Farcaș távoli lövése talált utat a hálóba (1–1), ezt követően pedig az előkészítő szerepében is megmutatta magát a fiatal támadó, remek beadását Sergiu Ciocan továbbította a kapuba (2–1). Közvetlenül a szünet után a Crișulnak sikerült egyenlítenie, Laurențiu Prundaru 15 méterről lőtt gólt (2–2). Lendületben maradt a vendégcsapat, a 65. percben ismét Balogh bombázott a felső sarokba 16 méterről (2–3), a végeredményt pedig Marius Mihuț állította be a 88. percben (2–4).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában