Labdarúgó-bajnokság

2022.05.17. 14:31

Az NMD nyerte a Varadinum Protokoll Kupát

Fotó: Festum Varadinum

Jósa Attila

A jubileumi 30. Festum Varadinum rendezvénysorozat keretén belül került megrendezésre múlt szombaton a Varadinum Protokoll Kupa kispályás labdarúgó-bajnokság. Mint azt Pásztor Leheltől és Botházy Nándortól, az esemény főszervezőitől megtudtuk, a negyedik kiírásához érkezett kupát kétéves kényszerszünet után lehetett ismét megrendezni. A Sportiskola műfüves pályáján lebonyolított bajnokságra hat csapat kapott meghívást, a római katolikus egyház csapata végül objektív okok miatt nem tudott részt venni a megmérettetésen. Igazán színes mezőny gyűlt össze, látványos megoldásokban, szépségdíjas gólokban pedig nem volt hiány.

A Varadinum Protokoll Kupa első helyét idén az NMD csapata szerezte meg, miután mind a négy mérkőzését megnyerte. A második helyen öt ponttal a Református lelkészek csapata végzett, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára pedig a négy pontos Tanárok együttese állhatott. Szintén négy pontot gyűjtött a Színészek csapata, a sort pedig jó házigazdához méltóan a többi együttest maga elé engedve az RMDSZ zárta, három ponttal. A torna legjobb kapusának Varabecz Attilát (RMDSZ), míg a legjobb játékosának Kiss Márkót (NMD) választották. A Varadinum Protokoll Kupa legsportszerűbb alakulatának járó oklevelet Hunyadi István, a Színészek csapatkapitánya vehette át. A rendezvényt egy kötetlen hangulatú szeretetvendégség zárta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában