OTL

2024.04.25. 17:08

Változik bizonyos autóbuszok útvonala Nagyváradon

Fotó: Alexandru Nițescu

A December 22 park körüli útfelújítási munkálatok miatt változik egyes autóbuszok útvonala Nagyváradon. Április 26-án, pénteken és május 1-jén, szerdán a 12, 23, 31, 33, 33E, 36 és 37-es jelzésű autóbuszok a következő útvonalon haladnak.

A 12-es jelzésű busz a váradszőllősi Kaufland fele a Szent László tér – Vámház (Evreilor Deportați) – Ghillányi (D. Cantemir) – Muntele Găina útvonalon közlekedik, a továbbiakban az útvonal változatlan. A Horea, December 22. tér és a Gh. Costaforu megállókat az autóbusz nem érinti.

A 23-as jelzésű busz a Nagyvásártér (December 1. tér) irányába a következő módosított útvonalon közlekedik: … - Gazdasági líceum – Vámház (Evreilor Deportați) – Ghillányi (D. Cantemir) – Muntele Găina – Complex Seleușului, a továbbiakban az útvonal változatlan. A busz a Horea, December 22. téri és Dimitrie Cantemir iskola melletti megállókat nem érinti.

A 31-es jelzésű autóbusz a Bumbacului utca irányába a Vitéz (Decebal) úti buszállomás – Matei Basarab – Vámház (Evreilor Deportați) – Ghillányi (D. Cantemir) útvonalon halad, a December 22. téri megállót nem érinti. Az ipari park irányába a Ghillányi (D. Cantemir) – Vámház (Evreilor Deportați) – Aradi út 9. útvonalat követi, a December 22. téri megállót ezúttal sem érinti.

A 33-as jelzésű busz a Bumbacului utca irányába a következő útvonalon halad: Egyetem – Ceyrat – Atelierelor – Nufărului – Lugojului – Ghillányi (D. Cantemir) – Morii u. 4., a következőkben az útvonal változatlan. A December 22. téri megállót nem érinti a busz. Az ipari park irányába a Ghillányi (D. Cantemir) – Lugojului – Ghillányi (D. Cantemir) – Szálka sétány – Atelierelor – Ceyrat – Egyetem útvonalat követi, a December 22. téri megállót ezúttal sem érinti.

A 33E jelzésű autóbusz a Bumbacului utca irányába a következő útvonalon halad: Rulikowski temető – Ceyrat – Atelierelor – Nufărului – Lugojului – Ghillányi (D. Cantemir) – Morii, a December 22. téri megállót nem érinti. Az ipari park irányába a busz a Ghillányi (D. Cantemir) – Lugojului – Ghillányi – Szálka sétány – Atelierelor – Ceyrat – Egyetem útvonalon közlekedik.

A 36-os autóbusz a Borsi út irányába a Ghillányi – Vámház – Vitéz út (Decebal sugárút) – Andrei Șaguna útvonalon halad, a Ghillányi út irányába a Vitéz (Decebal) úti autóbuszállomás – Matei Basarab – Vámház – Ghillányi útvonalon közlekedik, nem áll meg a Horea utcai, December 22. téri és Dimitrie Catemir iskola melletti megállókban.

A 37-es busz a December 22. tér irányába a Vitéz (Decebal) úti autóbuszállomás – Matei Basarab – Vámház – Ghillányi útvonalon közlekedik, a Borsi út irányába pedig a Ghillányi – Vámház – Vitéz úti autóbuszállomás útvonalon halad, egyik menetirányban sem érinti a December 22. téri megállót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában