Job Expo

2024.04.03. 07:56

Több mint ezer munkahelyet kínálnak az idei Nagyvárad Job Expo állásbörzén

A H.Essers, az APD Group, a Cemacon és az Adecco humánerőforrás-közvetítő is részt vesz az idei Nagyvárad Job Expón.

Fotó:

ERDON-összeállítás

A Nagyvárad Job Expo állásbörze tavaszi kiadására ezen a hétvégén kerül sor. Huszonöt munkáltató több mint 1000 állásajánlattal vesz részt az eseményen, illetve egy szakképző iskola is jelen lesz képzési lehetőségekkel. A Nagyvárad Job Expo április 5-én, pénteken 10 és 18 óra között lesz megtartva az Era Shopping Park rendezvénytermében (a Numero Uno üzlet mellett).

H.Essers

A H.Essers a logisztikai ágazat megbízható szereplője, de mindenekelőtt egy családi vállalkozás, amely 1928 óta biztosít stabil munkahelyeket.
„Mind a 7500 kollégánk olyan ambiciózus ember, akik bele mertek vágni ebbe a területbe, készek megragadni a lehetőségeket, és nap mint nap változást hozni életükbe. Ez teszi lehetővé, hogy vállalatunk folyamatosan beruházzon a fejlődésbe, és bizakodva tekintsen a jövőbe. Embereink a mi motorjaink. Törődünk a személyes és szakmai fejlődésükkel, modern felszerelést biztosítunk számukra, és figyelmet fordítunk a munka és a magánélet egyensúlyára. Igen, mind a 7500 munkatársunk tudja, miért választotta a H.Essers céget” – hangsúlyozzák a vállalat képviselői.
A társaság hét álláslehetőséget kínál az állásbörzén: ACL-tervező – 2 pozíció, forgalomirányító – 2, központi ügyintéző – 1, vezetéstámogató – 1 és rakománykezelő – 1 hely. Juttatások: 40 lejes étkezési jegyek, ingyenes üzemanyag/szállítási kártya, a 13. fizetés ½ része és magán-egészségbiztosítás.

APD Group

A 2019-ben alapított APD Group több hollandiai és németországi céggel való korábbi együttműködés eredménye.
„Az APD Group erőssége abban rejlik, hogy pragmatikus és nagy hatású megközelítéseket vezet be minden mérnöki projektbe, amelyben részt veszünk, a gyártó- és tesztberendezések fejlesztésétől kezdve az autonóm mobil platformok fejlesztéséig és telepítéséig. Hollandiai partnereinkkel együtt sikeresen kezeltük és teljesítettük a projekteket. Bízunk abban a csapatban, amelyet a jövőkép és a megvalósítások érdekében létrehoztunk. Célunk, hogy értelmes, hosszú távú partnerségeket alakítsunk ki hasonlóan gondolkodó vállalatokkal, amelyek a legnagyobb kihívást jelentő technológiai és élvonalbeli projekteket viszik tovább”, hangsúlyozzák a vállalat képviselői.

Az APD Groupnál öt pozíció áll rendelkezésre: projektmérnök, autóipari mérnök, értékesítési asszisztens, értékesítési ügynök és applikátor. A vállalat kellemes, fejlődésorientált munkakörnyezetet, rugalmas, hibrid munkavégzést hétfőtől péntekig, stabil munkaszerződést és munkahelyi képzést kínál.

Cemacon

A Cemacon a kerámiatéglák piacvezetője Erdélyben, és három nagy téglagyárat (kettőt Szilágy, egyet pedig Bihar megyében), továbbá habarcsot és téglaburkolatot előállító gyárat is üzemeltet. A vállalatot a bukaresti tőzsdén jegyzik, és a Deloitte, az EBRD és a BT a Cemaconnak ítélte oda „A legjobban irányított vállalat 2023” minősítést a vezetői kiválóságért, egy nemzetközi módszertanon alapuló és független szakértőkből álló zsűri által értékelt, összetett folyamatot követően.

„Mi magunkat »agyagművészeknek« tartjuk, akik szenvedélyesen szeretik a nyers kerámiát. Az egyszerűség és a hitelesség az alapértékeink. A legtöbb kollégánkban van egy csipetnyi ambíció és egy csipetnyi kreativitás is. Néhányan közülük nagyon tettre készek, néhányan pedig hűségesek és jól szervezettek. Együtt jobbak vagyunk. Tanulunk és fejlődünk. És soha nem hagyjuk el egymást, amikor a dolgok nehezebbre fordulnak”, közölték a társaság képviselői.


Az állásbörze mostani kiadásán a Cemacon hét ajánlattal jelentkezik: termelési menedzser-helyettes, karbantartási koordinátor, szerelő, villanyszerelő, műszakvezető, termelési operátor és logisztikai targoncavezető.

Adecco humánerőforrás-közvetítő

 

„Románia egyik legnagyobb, humán erőforrással foglalkozó vállalata vagyunk, az Adecco Group része, amely mintegy 60 országban van jelen. Több mint 25 éve hozzuk össze az embereket a karrierlehetőségekkel és a vállalatokat a szükséges munkaerővel. Küldetésünk: megbízható partner lenni a sikeres karrierek és magasan teljesítő csapatok építésében”, hangsúlyozzák az Adecco képviselői.
A társaság személyre szabott HR-megoldások széles skáláját kínálja a cégek támogatására, a munkavállalók életciklusának minden szakaszában. Konkrétan az Adecco feladata, hogy megtalálja a megfelelő jelölteket az adott vállalati igényekhez, rugalmasságot és hatékonyságot, toborzást és kiválasztást kínálva, segítve a cégeket a legjobb tehetségek azonosításában és vonzásában személyre szabott fejvadász, vezetői keresési és RPO-megoldásokon keresztül, felelősséget vállalva bizonyos feladatokért, mint például a bérszámfejtés, a személyzeti adminisztráció vagy a képzés, lehetővé téve a vállalatok számára, hogy az alaptevékenységükre koncentráljanak, személyre szabott képzési programokat kínálva a munkavállalók készségeinek és kompetenciáinak fejlesztése érdekében, valamint stratégiai HR-tanácsadást, támogatva a vállalatokat humánerőforrás-politikájuk és gyakorlatuk optimalizálásában.

A munkavállalók többféle előnyt is élveznek: a karrierlehetőségek széles skálájához való hozzáférést, az Adecco tanácsadóinak elkötelezett támogatását, a nagyszerű munkakörülményeket, valamint a fejlődési lehetőségeket.
Az Adecco humánerőforrás-közvetítő az idei állásbörzén 46 szabad álláshelyet kínál. A vállalat környezetvédelmi tisztviselőt, toborzási szakembert, beszerzési tisztviselőt, villamosmérnököt, munkaerő-felvételi szakértőt és munkavédelmi/tűzvédelmi tisztviselőt keres. Az állásokra közép- és felsőfokú végzettséggel rendelkezők egyaránt jelentkezhetnek.

A Nagyvárad Job Expó résztvevői

Az idei tavaszi állásbörzén a következő munkáltatók vesznek részt: Golde Oradea, FinProm, Hella Technical Center Oradea, Madrugada, Prohuman, Vernicolor, Comau, Marvicon, Faist Mekatronic, Sogefi Suspensions Eastern Europe, a nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola, ATP Motors, STIHL, Limtex, Plexus Services Ro, DeLonghi, SIPAL 3D Technology, Turism Felix, H.Essers, Cemacon, H&T NPE East Europe, APD Group, Gi Group, Lugera – The People Republic, Qapirom Plast és az Adecco humánerőforrás-közvetítő.
Az esemény szervezője a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro, Bihon.ro hírportálok kiadója, az Inform Media Press Kft.
A hét végén számos állásajánlat várja az álláskeresőket a nagyváradi állásbörzén, valamint azokat is, akik az eddigihez képest más területen szeretnének elhelyezkedni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában