Adománygyűjtés

2024.04.03. 14:17

Jótékonysági sportrendezvény Margittán

Forrás: ISU

BN-összeállítás

Egy többszörös országos testépítő bajnok tűzoltó jótékonysági sporteseményt szervez egy súlyosan beteg margittai kislány megsegítésére. A 23 éves Furcic George a margittai tűzoltóegység kötelékébe tartozik, és az Egy esély mindenkinek Alapítvánnyal közösen szervezi meg a jótékonysági akciót április 6-án, szombaton 17–19 óra között a margittai Octavian Goga Sportteremben. Az eseményen összegyűlt pénzből az ötéves, súlyosan beteg Noémit fogják támogatni, akinek szülei abban reménykednek, hogy a kislány egyszer képes lesz egyedül ülni és megtenni néhány lépést. Az adománygyűjtéshez hozzájárult számos sportember az egész országból. Az eddig összegyűlt pénz két kezelést fedez. A szombati sporteseményen a tűzoltó egyórás edzést fog tartani a jelenlevőknek, majd az egészséges étkezésről beszél.
Egy másik jótékonysági rendezvényben is részt vesz George, ami április 7-én, vasárnap lesz 17 órától a Margittai Kultúrházban. Ezen az eseményen három gyermeknek (Noémi, Maria és Cosmin) gyűjtenek. A vasárnapi programon Furcic George a résztvevő gyermekeknek szervez sporttevékenységeket és játékokat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában