Job Expo

2024.04.04. 08:34

A Qapirom Plast 14 szabad munkahelyet kínál a Nagyvárad Job Expón

Huszonöt munkáltató és egy szakképző iskola jelezte részvételét a tavaszi állásbörzén. A Nagyvárad Job Expo 2024. április 5-én, pénteken 10 és 18 óra között lesz megtartva az Era Shopping Park rendezvénytermében (a Numero Uno üzlet mellett).

BN-összeállítás

A Qapirom Plast 14 állásajánlattal lesz jelen a rendezvényen. A munkáltató 5 műanyagipari gépkezelőt, 1 műanyagfröccsöntőgép-kezelőt, 1 termelési folyamatmérnököt, 2 minőségügyi mérnököt, 1 számítástechnikai mérnököt, 1 fröccsöntésvezetőt, 1 közgazdászt, 1 menedzserasszisztenst és 1 kereskedelmi asszisztenst keres.

Qapirom Plast

A Qapirom Plast gyárat 2000-ben alapították. A francia tőkével rendelkező, magántulajdonban lévő vállalat fröccsöntött műanyag alkatrészek gyártására szakosodott, amelyeket a megrendelő igényei szerint díszítenek és szerelnek össze. A vállalat fejlődése során automatizált megoldásokat fejlesztettek ki és vezettek be a termékgyártáshoz. Saját mechatronikai laboratóriummal rendelkezik, ahol gyártósoraihoz megtervezi és legyártja a szükséges automatizálást. Jelenleg a vállalat 35 műanyagfröccsöntő géppel rendelkezik, amelyek robotokkal és egyéb, az egyes termékekhez tervezett speciális segédgépekkel vannak felszerelve. A megvalósított műszaki megoldások között szerepelnek a hattengelyes robotok, amelyek nagy rugalmasságot tesznek lehetővé az automatikusan végzett műveletek összetettségét illetően.

„Saját metrológiai laboratóriummal is rendelkezünk. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy pontos méréseket végezzünk a kapott specifikációknak megfelelően. Saját új termékfejlesztési részlegünk van. Ez az osztály állandó kapcsolatban és együttműködésben áll a kereskedelmi, műszaki és gyártási részlegekkel. Ügyfeleink többnyire az autóiparban tevékenykednek. Más ágazatokba is szállítunk, mint például: háztartásikészülék-alkatrészek és sportfelszerelések. Büszkék vagyunk csapatunkra, amelyet nagy fokú professzionalizmus és stabilitás jellemez. Mindezt a következő értékeinkkel tudjuk elérni: csapatmunka, kommunikáció, tisztelet, odaadás és innováció. Csapatunk 110 főt számlál, és mottónk: Együtt sikeresek vagyunk!”, nyilatkozták a Qapirom Plast képviselői.

 

A Nagyvárad Job Expo résztvevői

A tavaszi állásbörzén a következő munkáltatók vesznek részt: Golde Oradea, FinProm, Hella Technical Center Oradea, Madrugada, Prohuman, Vernicolor, Comau, Marvicon, Faist Mekatronic, Sogefi Suspensions Eastern Europe, a nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola, ATP Motors, STIHL, Limtex, Plexus Services Ro, De'Longhi, SIPAL 3D Technology, Turism Felix, H.Essers, Cemacon, H&T NPE East Europe, APD Group, Gi Group, Lugera – The People Republic, Qapirom Plast és az Adecco humánerőforrás-közvetítő.

Az esemény szervezője a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro, Bihon.ro hírportálok kiadója, az Inform Media Press Kft.

A hét végén számos állásajánlat várja az álláskeresőket a nagyváradi állásbörzén, valamint azokat is, akik más területen szeretnének elhelyezkedni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában