Támogatott tartalom

2024.04.19. 12:47

A Nyuszi szórakoztató rendezvényekkel érkezik a nagyváradi ERA Parkba: lesznek díszes virágok, partik és szuper nyeremények!

Az Aradi út 62. szám alatti kereskedelmi központban megkezdődtek a húsvéti ünnepek, április 19-től május 7-ig tartó, vonzó rendezvények és akciók sorával.
Ettől a péntektől húsvét második napjáig látványos, „instagramolható” díszítéseket találhatnak azok, akik áthaladnak a komplexum kupolája alatt. Az egyik fő attrakció a majdnem négy méter magas, óriás nyuszi több száz színes virággal és egy túlméretezett virágcseréppel, amely kiegészíti a dekorációt.
Április 22-től, hétfőtől május 4-ig, szombatig a kicsiket szintén a kupola alatt várja a Nyuszi kertje, olyan játszótér, ahol szórakozhatnak, pihenhetnek, vagy egyszerűen csak élvezhetik a zöldellő tavaszt.
Április 28-án, vasárnap 17 órától 20 óráig a bevásárlóközpont ugyanezen területén a Vidámság Barátai készítenek szórakoztató programokat a gyerekeknek. Bűvészmutatványok, akadálypályák a nyusziknak, vidám családi játékok – megfelelő díszletben, zenével, tánccal és arcfestéssel –, csupán néhány a nap fénypontjai közül. Újdonság lesz az ünnepkörhöz igazított kreatív műhely, ahol a gyerekek gipsztojásokat díszíthetnek.
Nagypénteken 16 órától 18 óráig a kicsiket a kedvelt Nyúl Péter kabalaállat fogadja, aki fotókat készít az érdeklődőkkel, és édességeket osztogat.
A rendezvényekre a belépés ingyenes, egyedüli feltétel a jókedv.

Varázslat a konyhában

A felnőttek is kapnak ajándékot ebben az időszakban, A nagyváradi ERA Park varázslatot hoz a konyhába! elnevezésű különleges kampány keretében, amely április 22. és 28. között zajlik. Akik a bevásárlóközpont bármelyik üzletében legalább 300 lej értékben vásárolnak egyetlen nyugtára, és megjelennek a Carrefour-galériában található információs pontnál, egy kaparós szelvényt kapnak. A szerencsés nyertesek helyben megnyerhetik a Mobexpert által felajánlott 140 konyhai nyeremény – pohárkészletek, Anamina tálak, edények, serpenyők vagy tortaformák – egyikét, amelyet a Carrefour-galéria területén vehetnek át 9 és 21 óra között.
Ne felejtsék el átnézni a kampányszabályzatot, amely az era-oradea.ro oldalon található!
Sok szerencsét kívánunk, és várjuk önöket!

CH23061

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában