Job Expó

2024.03.27. 08:01

Nagyvárad Job Expo: összesen száz szabad munkahely a Plexus és a STIHL vállalatoknál

A tavaszi állásbörzén 771 állásajánlatot kínálnak.

ERDON-összeállítás

Az új állást keresőket és a személyzetet felvenni kívánó vállalatokat egyaránt várják a Nagyvárad Job Expo állásbörze tavaszi kiadására április 5-én, pénteken 10 és 18 óra között, az Era Shopping Park rendezvénytermében (a Numero Uno üzlet mellett).
A Plexus Services Ro és a STIHL több tucatnyi állást kínál, az ajánlatokat az állásbörzén mutatják be, ahol az érdeklődők találkozhatnak a két vállalat képviselőivel.

STIHL-vállalat

A dinamikusan fejlődő szervezet világszerte több mint 20.000 alkalmazottat foglalkoztat. Családi vállalkozás, amely első osztályú, innovatív és inspiratív motoros gépeket gyárt, és több mint 95 éve van jelen a piacon. Ugyanakkor egy előretekintő vállalat, amely odafigyel alkalmazottai igényeire, akiket egyenrangú partnereknek tekint a STIHL családban.
A vállalat jelenleg hét gyártóüzemmel rendelkezik világszerte, Európában, Ázsiában és Amerikában, a legújabb gyártóüzemet Nagyváradon nyitják meg.

A nagyváradi telephely akkumulátorokat és akkumulátoros gépeket fog gyártani, olyan széles portfólióval, amelyhez minden alkalmazott hozzájárulhat és ezáltal fejlődhet. Végül, de nem utolsósorban a STIHL professzionális munkakörnyezetet kínál a dolgozóknak, valamint számos ösztönző juttatást, amelyeket a tehetséges személyek odavonzása és megtartása, a dolgozói elégedettség és elkötelezettség növelése céljából kínálnak.
Az évek során a STIHL sűrű értékesítési hálózatot épített ki világszerte, hogy termékei elérhetők legyenek az ügyfelek számára, és ma már öt kontinens több mint 160 országában kaphatók.
A 13 üres álláshely különböző területeken végzett egyetemi diplomásoknak szól: könyvvizsgáló – 2 hely, könyvelési és adószakértő – 1, bérszámfejtő – 1, IT-üzletvezető – 1, közvetett beszerző – 1, karbantartó mérnök – 1, sorozatgyártási és tervezőmérnök – 2, beérkező áruk felügyelője – 1, minőségügyi mérnök – 1, helyettes minőségügyi mérnök – 1 és minőségügyi beszállítók – 1 hely.

A Plexus is ott lesz az állásbörzén

A Plexus Services Ro 2009-ben avatta fel nagyváradi üzemét az ipari parkban. A társaság elektronikus alkatrészeket gyárt kommunikációs, orvosi, ipari, védelmi, biztonsági és légi közlekedési célokra.
Az állásbörzén a vállalat 87 álláshellyel lesz jelen, különböző területeken: rakománykezelő, raktáros, alkatrész-összeszerelő, minőség-ellenőrző, minőségügyi technikus, gyártásvezető, keresletelemző, tesztmérnök, programvezető, programmenedzser, gépészmérnök, kapacitáselemző, folyamatvezető, termékmérnök, minőségügyi mérnök, ügyfélkezelési asszisztens, gyártástervező és főkönyvelő.

Továbbra is lehet jelentkezni a Nagyvárad Job Expóra

Az esemény szervezője a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro, Bihon.ro hírportálok kiadója, az Inform Media Press Kft. Az állásbörze résztvevői az újságokban, a közösségi oldalakon és az Inform Media által működtetett weboldalakon keresztül a médiában is megjelenhetnek.
Eddig a következő munkáltatók jelentették be részvételüket: Golde Oradea, FinProm, Hella Technical Center Oradea, Madrugada, Prohuman, Vernicolor, Comau, Marvicon, Faist Mekatronic, Sogefi Suspensions Eastern Europe, a nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola, ATP Motors, STIHL, Limtex, Plexus Services Ro, De’Longhi, SIPAL 3D Technology, Turism Felix, H.Essers, Cemacon, H&T NPE East Europe, APD Group, Gi Group és az Adecco humánerőforrás-közvetítő.
A Nagyvárad Job Expo állásbörzére jelentkezni kívánó munkáltatók további információkat találnak a következő elérhetőségeken: a 0728-116-455-ös telefonszámon vagy az andrada.buhas@informmedia.ro e-mail címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában