Gyász

2024.03.15. 07:29

Gyászhírek, március 15.

Úgy mentél el, mint egy madár,/ Elköszönni már nem tudtál./ Tied a csend, miénk a könny és fájdalom. Hat éve, hogy nincs közöttünk drága fiam, FEKETE ISTVÁN (nyomdász). Mély fájdalommal emlékezik édesanyád és testvéreid.

*

Fájó szívvel és hálával emlékezünk a drága édesanyára, BUZI IRÉNKÉRE (Margitta) halálának 25. évfordulóján és a drága édesapára, ID. BUZI AMBRUSRA (Margitta) halálának 19. évfordulóján. Emlékük örökké szívünkben él. Emlékeznek rájuk fiaik, Ambrus, Sanyi, Pityu, Zsiga és menyeik, unokáik, dédunokáik és a rokonság.

*

Fájó szívvel emlékezünk szeretett fiamra, MAGYAR FERENCRE, aki már 7 éve nincs közöttünk. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Bánatos, szerető családja.

*

Szomorú szívvel emlékezünk SZABÓ ÁRPÁDRA (Fugyi), aki 5 éve, március 14-én, 58 évesen hagyott itt bennünket örökre. „Szomorú az út, mely sírodhoz vezet,/ Hol megpihent a te jóságos szíved./ Aludj virágok között,/ Legyen szép az álmod,/ Vigyáz a sírodra bánatos családod./ Adjon az Isten örök nyugodalmat!” Vasárnap emlékedre szól a fugyi református harang. Szerető családod.

*

Szívünk minden szeretetével emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, nagyapára, HIRI KÁLMÁNRA (Érszőllős) halálának első évfordulóján. Szerető családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a legdrágább édesapára, nagyapára, apósra, LEMÉNYI SÁNDORRA (asztalosmester, Bihar) halálának 8. évfordulóján. „Minden mulandó ezen a világon,/ Mint a harmat a letört virágon./ Csak egy van, ami a sírig vezet,/ Szívünkben az örök emlékezet.” A jó Isten őrködjön pihenése felett! Bánatos gyermekei, Gizike és Sanyi, valamint családtagjaik.

*

Szemünkben könnyekkel, szívünkben örökké tartó fájdalommal emlékezünk drága lányomra és nővéremre, MANDEL MARGARETA DOINÁRA (TOGOR) halálának 4. évfordulóján. Véget ért egy út, az életnek útja,/ Elmentél tőlünk egy nagyon hosszú útra./ Itt állunk sírodnál némán és csendesen,/ Nagy fájdalmat hagytál mindannyiunk szívében./ A te szíved már nem fáj, de miénk vérzik,/ Mert a fájdalmat csak az élők érzik./ Ha megfáradsz utadon, pihenj meg egy percre,/ Tekints le az érted fájó, szomorú szívekre./ Legyen békés álmod odafenn a mennyben,/ Azt kívánjuk neked, nyugodjál békében! Örökké bánatos édesanyád és húgod.

*

Már 4 év telt el, mióta a kedves feleség, anya, nagymama, MANDEL DOINA csatlakozott az angyalokhoz. Nem telik el pillanat, nap anélkül, hogy éreznénk mosolya, lelke melegsége hiányát. A gyászoló család: férje, Géza és lányai, valamint családjuk.

*

Az elválás örök fájdalmával emlékezünk a férjre, édesapára és nagyapára, STEIN JÓZSEFRE halálának 8. évfordulóján (2016.03.18). Nyugodjon békében! Szerető családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk szeretteinkre névnapjukon, KOSZTA SÁNDORRA (Margitta) és SZAKÁCS JÓZSEFRE (Várad). Emlékük legyen áldott! Emlékezik rájuk szerető családjuk és a jóbarátok.

*

„Jó lenne újra beszélgetni veled, melléd ülni, s kezemben tartani kezed. Elmesélni neked, ha boldog vagyok, vagy ha a bánat cseppje szememben ragyog. Hiányzol és néha nem igazán értem, miért mennek el azok, kik fontosak nékem. Fáj, ha rád gondolok, s megszakad a szívem, bár évek teltek el, de kín gyötri lelkem.” Szomorú 20 év telt el azóta, hogy itt hagyott bennünket a szeretett férj, édesapa, após, nagyapa, BAUMANN GÉZA. Megemlékezés a bazilikában vasárnap, március 17-én, a 10 órai szentmisén. Emléke szívünkben örökké élni fog. A család.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában