Felújítás

2024.03.25. 13:49

Folytatódik az utcák aszfaltozása

Forrás: PMO

Két utcát aszfaltoztak le Nagyváradon az Oncsa telepen, adja hírül közleményében a váradi polgármesteri hivatal. Az Agronomului és a George A. Petre utcákon a hétvégén öntik le a kopóréteget. A két párhuzamos utca korszerűsítése tavaly szeptemberben kezdődött, a munkálatok során kiépítették az esővíz-elvezető csatornákat, a járdákat és a behajtókat az ingatlanokhoz, és még hátravan a közúti jelzőtáblák kihelyezése, illetve a közúti jelek felfestése. 

 

A kivitelező a Porr Construct cég. Az Agronomului utca felújítása 363.675 lejbe került áfa nélkül, a George A. Petre utcáé pedig 309.588 lejbe, szintén áfa nélkül. A közlemény felhívja a figyelmet arra, hogy az Oncsa telepen az idén felújítják a Jean Jacques Rousseau, az Efrem Beniamin, a V. Zaharia és a P. Hristofor utcákat is, illetve ezeken kívül továbbiak aszfaltozására is lehet számítani a környéken.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában