Job Expo

2024.03.15. 07:19

A Vernicolor 32 állásajánlattal vesz részt a Nagyvárad Job Expón

Bihar megye legjelentősebb állásbörzéje, a Nagyvárad Job Expo új kiadásának előkészületei javában zajlanak.

ERDON-összeállítás

Az Era Park rendezvénytermében (a Numero Uno üzlet mellett) április 5-én 10–18 óra között megtartandó eseményen több vállalat és egy szakképző iskola is jelen lesz állásajánlatokkal és képzésekkel.
A Vernicolor 32 állást kínál a Nagyvárad Job Expón középfokú, felsőfokú végzettségűek, illetve végzettség nélküliek részére.
Az érdeklődők a következő munkakörök közül választhatnak: projektmenedzser a R&D részleg számára – 2 hely, elektromechanikai karbantartó technikus – 1 pozíció, folyamatminőségi operátorok – 11 állás, segédmunkások – 5 hely, műanyagfröccsöntőgép-kezelők – 6 hely, műanyagfröccsöntőgép-beállító – 1 hely, présöntőgép-kezelő – 1 hely, árumozgatók – 2 hely, targoncás/raktárosok – 2 állás és adatbeviteli operátor – 1 állás.
Mivel legértékesebb erőforrásának az alkalmazottait tekinti, a vállalat motivációs programokat vezetett be, és olyan juttatásokat kínál, mint az ingyenes közlekedés, étkezési utalványok, egészségügyi bérletek magánklinikákra, jelenléti bónuszok és teljesítménybónuszok.
Folyamatosan szerveznek képzési és oktatási programokat is, és a potenciális munkavállalókat felkészítik az új karrierlehetőségekre.

Vernicolor

A társaság a műanyag alkatrészek gyártása és díszítése terén a leginnovatívabb technológiákat alkalmazva, különböző részegységeket gyárt az autóipar számára.
„2006 óta mind az általunk használt berendezések, mind a nálunk dolgozó emberek folyamatos fejlesztésére összpontosítunk, hogy partnereinknek a legmagasabb színvonalú termékeket kínálhassuk”, közölték a Vernicolor képviselői.
A vállalat jelenleg két Bihar megyei üzemében (Nagyváradon és Biharszentandráson) közel 800 alkalmazottat foglalkoztat, akiknek szakértelme és kézügyessége megtalálható minden kategóriájú járműalkatrészben, az olcsóktól a luxusautókig.
A termékek több termelési szakaszban készülnek: műanyag-fröccsöntés, műanyag alkatrészek dekorálása festéssel, lézeres gravírozás, forró bélyegzés, tamponnyomás, műanyagkrómozás és összeszerelés.

A Nagyvárad Job Expo résztvevői

Az esemény szervezője a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro, Bihon.ro hírportálok kiadója, az Inform Media Press Kft. Az állásbörze résztvevői az újságokban, a közösségi médiában és az Inform Media által működtetett weboldalakon keresztül a médiában is megjelenhetnek.
Eddig a következők jelentették be részvételüket: Golde Oradea, FinProm, Hella Technical Center Oradea, Madrugada, Prohuman, Vernicolor, Comau, Marvicon, Faist Mekatronic, Sogefi Suspensions Eastern Europe, ATP Motors, STIHL, Limtex, Plexus Services Ro, De’Longhi, SIPAL 3D Technology, Turism Felix, H.Essers, Cemacon és a nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola.
A Nagyvárad Job Expo állásbörzére jelentkezni kívánó cégek további információkat kaphatnak a 0728-116-455-ös telefonszámon vagy az andrada.buhas@informmedia.ro e-mail címen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában