Job Expo

2024.03.19. 08:03

A Prohuman APT több mint 140 álláshellyel lesz jelen a Nagyvárad Job Expón

Tizenkilenc munkáltató és egy szakképző iskola jelentette be részvételét az Inform Media Press által tartandó állásbörzén.

ERDON-összeállítás

Az esemény, amelyre április 5-én, pénteken 10–18 óra között kerül sor az Era Park rendezvénytermében (a Numero Uno üzlet mellett), több száz munkahelyet ajánl az álláskeresőknek olyan területeken, mint az autóipar, informatika, kiskereskedelem, elektronikai alkatrészek, valamint készségfejlesztő és képzési tanfolyamokat kínál.
A Prohuman APT több mint 143 állásajánlat vesz részt a Nagyvárad Job Expón, legalább 8 osztállyal rendelkezők jelentkezését várja, a következő beosztásokban: 30 kapszulázó operátori állás, 20 PVC-asztalos, 50 építőipari szakmunkás, 6 szerszámgép-beállító, 7 injektáló-szabályozó és 30 elektronikai technikus. A juttatások: ösztönző fizetés, étkezési utalványok és termelékenységi bónuszok.

Prohuman APT

A romániai humántőke-menedzsment iparágában közel 30 éves jelenlétével a Prohuman APT egyike a három legnagyobb romániai humánerőforrás-szolgáltatónak.
„Hiszünk abban, hogy a humántudomány legmodernebb technológiáinak és eszközeinek felhasználásával, kreatív és innovatív módon fejlődnünk kell ebben az új korszakban, a legértékesebb tőkére – a humán erőforrásra összpontosítva”, mondják a Prohuman APT képviselői.
Több mint 15.000 alkalmazást számláló teljesítménnyel a társaság a legkeresettebb területeket is lefedi, különös tekintettel az üzleti, pénzügyi, banki, a számítástechnikai, a mérnöki ágra, a kiskereskedelemre és az autóiparra.

A Nagyvárad Job Expo résztvevői

Az esemény szervezője az Inform Media Press Kft., a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro, Bihon.ro hírportálok kiadója. Az állásbörze résztvevői az újságokban, a közösségi médiában és az Inform Media által működtetett weboldalakon keresztül a médiában is megjelenhetnek.
Eddig a következők jelentették be részvételüket: Golde Oradea, FinProm, Hella Technical Center Oradea, Madrugada, Prohuman, Vernicolor, Comau, Marvicon, Faist Mekatronic, Sogefi Suspensions Eastern Europe, ATP Motors, STIHL, Limtex, Plexus Services Ro, De’Longhi, SIPAL 3D Technology, Turism Felix, H.Essers, Cemacon és a nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola.
A Nagyvárad Job Expo állásbörzére jelentkezni kívánó cégek további információkat kaphatnak a 0728-116-455-ös telefonszámon vagy az andrada.buhas@informmedia.ro e-mail címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában