Job Expo

2024.03.11. 07:34

A FinProm ötven munkahellyel vesz részt a Nagyvárad Job Expón

A bankok és pénzintézetek számára outsourcing-szolgáltatást nyújtó FinProm cég is jelen lesz a Nagyvárad Job Expón.

Fotó:

ERDON-összeállítás

Az álláskeresők, illetve az olyan vállalatok, amelyeknek munkaerőre van szükségük, kilátogathatnak a Nagyvárad Job Expo tavaszi kiadására, amelyre április 5-én 10 és 18 óra között kerül sor az Era Park rendezvénytermében (a Numero Uno üzlet mellett).
A FinProm cég 50 állásajánlattal lesz jelen középfokú végzettségűek részére, amelyből 20 adatfeldolgozói, további 30 pedig pénzügyi és kereskedelmi közvetítői állás. A társaság által kínált előnyök: teljesítménybónuszok, magánegészségügyi kártya, utazási költségtérítés a város területén és speciális képzések.

FinProm

Az olaszországi Gruppo MutuiOnline holding tagjaként a FinProm outsourcing-szolgáltatásokat nyújt bankok és pénzintézetek részére Olaszország és más európai államok területén. A társaság az online pénzügyi-banki szolgáltatások ágazatában tevékenykedik, a jelzáloghitelek, személyi kölcsönök, élet-, lakás-, autó- és motorkerékpár-biztosítások területét is lefedve, valamint online ár-összehasonlítást végez több mint 2700 üzletben eladott termékek esetében.
Az ügyfelek aktáinak feldolgozására digitalizált dokumentációs rendszert alkalmaznak: az elektronikus formában beérkezett dokumentumokat felismerik, minősítik és elemzik, a közléseket és a kapcsolódó információkat beillesztik az adatbázisba.
„Társaságunk 17 éves romániai tapasztalattal és több mint 600 aradi és nagyváradi munkatárssal folyamatosan fejlődik, és új munkatársakat keres”, közölték a FinProm képviselői.

A Nagyvárad Job Expo résztvevői

Az esemény szervezője a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro, Bihon.ro hírportálok kiadója, az Inform Media Press Kft. Az állásbörze résztvevői az újságokban, a közösségi médiában és az Inform Media által működtetett weboldalakon keresztül a médiában is megjelenhetnek.
Eddig a következők jelentették be részvételüket: Golde Oradea, FinProm, Hella Technical Center Oradea, Madrugada, Prohuman, Vernicolor, Comau, Marvicon, Faist Mekatronic, Sogefi Suspensions Eastern Europe, ATP Motors, STIHL, Limtex, Plexus Services Ro, De'Longhi, SIPAL 3D Technology, Turism Felix, H.Essers és a nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola.
A Nagyvárad Job Expóra további, munkavállalókat kereső cégek is jelentkezhetnek.
Információk a 0728-116-455-ös telefonszámon vagy az andrada.buhas@informmedia.ro e-mail címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában