Gyűlés

2024.02.08. 08:28

Újraalakult a kisjenői RMDSZ-szervezet

Köröskisjenőben a helyi közösségi házban újraalakult az RMDSZ körzeti szervezete. Az RMDSZ Bihar megyei szervezetét Grim András szórvánnyal megbízott ügyvezető alelnök képviselte. Az ügyvezető arra hívta a figyelmet, hogy ez az év a választásokról fog szólni, és ahhoz, hogy a magyar közösség sikeresen szerepeljen, erős helyi érdekképviseletre van szükség. „A szórványban, így Köröskisjenőben is különösen fontos, hogy a községi tanácsban legyen magyar önkormányzati képviselő, aki ki tud állni a közösségünk érdekei mellett”, fogalmazott Grim András.

A gyűlésen megválasztották az RMDSZ tagjait: Rácz Csaba lett az elnök és Ardai Erika az alelnök. A körzeti választmány tagjai: Makai Béla, Rácz Viktor, Rácz Éva, Cserva István, Rácz Lajos, Darvasi Zoltán, Rácz Ana, Cserva Ilona és Balogh Mária. Az alakuló közgyűlés kötetlen beszélgetéssel zárult, melyen az európai parlamenti választások fontosságáról volt szó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában