Előadás

2024.02.26. 18:14

Pál Feri tartott előadást Margittán

Margittára látogatott Pál Feri római katolikus pap, mentálhigiénés szakember február 24-én. A szakember ezúttal a margittai RMDSZ meghívására Végre (megint) értjük egymást címmel teltház előtt tartott társkapcsolati kommunikációs előadást.

Szőke Ferenc

Az előadó híre megelőzte jövetelét, ezért a margittaiakon túl igen sokan érkeztek a környékbeli, illetve a távolabbi településekről is, például néhányan Nagyváradról is. Legtöbben lelkipásztoraik ajánlására jöttek el az előadásra, és saját bevallásuk szerint nem bánták meg. Tudományosan megalapozott, szakszerű, de egyben nagyszerű show-műsor volt. Az előadó először röviden bemutatkozott, megköszönte a meghívást az RMDSZ-ek és elnökének Demián Zsoltnak, majd tartalmas előadást tartott a párkapcsolatról, helyenként humorral fűszerezve. Időnként interaktívvá tette, mivel kérdésekkel bevonta a közönséget is. Előadása nagy tetszést váltott ki, melyet nyílt színi tapssal fejezett ki a közönség, majd a végén felállva és hosszas vastapssal. Az előadás után az előcsarnokban meg lehetett vásárolni a könyveit, melyet kérésre dedikált. Eleget tett azok kéréseinek is, akik emlékfotókat akartak készíteni vele. Nyilvánvalóvá vált, hogy először, de nem utoljára van ebben a közösségben. Megszerette a közönség és nagy valószínűséggel lesznek még előadásai Margittán. A házigazdák részérő Demián Zsolt RMDSZ-elnök mondott beszédet az előadás előtt, melyben kiemelte, hogy öröm számára a telt ház látványa. A szervezet azon dolgozik, hogy a közösség minden tagja megtalálja a műsorokban az ízlésének, elvárásainak megfelelőt, emelte ki beszédében, majd mindenkinek tartalmas időtöltést kívánt. 



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában