Figyelem

2024.02.21. 16:01

Nem jár csütörtökön néhány villamos

Illusztráció

Fotó: Alexandru Nițescu

Leállítják a villamosközlekedést a Ghillányi út (D. Cantemir) és a Szakszervezetek Művelődési Háza közötti szakaszon február 22-én, csütörtökön – olvasható a Nagyváradi Helyi Közszállítási Vállalat (OTL) közleményében. Erre azért van szükség, mert az Electrica cég munkálatokat végez a Cicero tömbháznál lévő trafóállomásnál.
Az utasokat három, a T3-as vonalon közlekedő autóbusz szállítja majd. A járművek 20 percenként indulnak és a következő megállókban állnak meg. A December 1. park (toronytömbház) felé: Váradszőllős (Nufărul) – Lotus – D. Cantemir – Muntele Găina – nagypiac – ortodox zsinagóga – December 1. park (toronytömbház). Váradszőllős felé: December 1. park (toronytömbház) – D. Cantemir – Váradszőllős (a buszok a Cantemir és Váradszőllős megállók között nem vesznek fel, illetve tesznek le utasokat).
A villamosok az 1-es, 3-as, 5-ös és 8-as vonalakon, a 2-es villamosok pedig Váradszőllős – egyetem – Őssi – egyetem – Váradszőllős szakaszon közlekednek. A 4-es, 6-os és 7-es vonalon ezen a napon nem közlekednek villamosok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában