Figyelem!

2024.02.29. 15:35

Mircea Cărtărescu Váradon: változott a találkozó helyszíne

Forrás: Facebook/Mircea Carturescu

BN-összeállítás

Nagyváradra látogat Mircea Cărtărescu, a legismertebb kortárs román író, akivel március 2-án, szombaton lehet találkozni. A nagy érdeklődés miatt az ingyenes jegyek rekordidő alatt elfogytak az eseményre. Éppen ezért a beszélgetésre a meghirdetett napon és időpontban, de más helyszínen kerül sor. Az érdeklődőket a Nagyváradi Állami Egyetem nagytermébe (Aula Magna, Rulikowski/Universității út, 1-es szám) várják Az irodalom kalandja című pódiumbeszélgetésre. Az íróval 17 órai kezdettel Dan-Liviu Boeriu beszélget.

Mircea Cărtărescu író, költő, irodalomkritikus, akinek műveit több mint harminc nyelvre fordították le, számos jelentős irodalmi díj birtokosa: megkapta többek között a Thomas Mann-díjat, a Formentor Díjat, évek óta folyamatosan jelölik az irodalmi Nobel-díjra. A helyszínváltoztatásnak köszönhetően további 150 jegyet tudtak biztosítani az érdeklődőknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában