Gyűlés

2024.02.14. 08:32

Körzeti RMDSZ küldöttgyűlést tartottak Paptamásiban

RMDSZ-sajtóanyag

Paptamásiban február 12-én tartották meg az RMDSZ körzeti beszámoló és küldöttjelölő gyűlését, melyen elhangzott Matyi Miklós polgármester, körzeti elnök beszámolója. A küldöttgyűlést Matyi Miklós körzeti elnök, Kocsis Béla körzeti alelnök, Németi Gyula alpolgármester, valamint a megyei szervezet képviseletében Borsi Lóránt ügyvezető elnökhelyettes vezette. Matyi Miklós fontos dolgokra összpontosító beszámolójából kitűnt az, hogy egy mozgalmas évet tudnak maguk mögött, hiszen infrastrukturális szempontból is újabb fejlődéseket hozott a községnek.
A polgármester külön - külön ismertette mindegyik beruházást, azokat is melyeket már elkezdtek vagy befejeztek, s a még csak a tervezés szakaszában lévőket egyaránt. Paptamásiban elkezdték a szennyvízhálózat építését, s miután ez a munkálat befejeződik, a járdák és hidak modernizálásának látnak neki, amire már aláírt szerződése van az önkormányzatnak. Elkészült az after school, de épülni fog egy új napközis óvoda is. Pelbárthidán sikerült felújítani a régi iskolát és úgy ezen a településen, mint Nyüveden a kultúrotthonok fognak teljesen megújulni. Paptamásiban épül az orvosi rendelő, de van egy nyertes pályázatuk sportpálya építésére, illetve egy hulladékgyűjtő udvar kivitelezésére is. Az infrastrukturális fejlesztések mellett a közösségi programokra is hangsúlyt fektettek, hiszen első alkalommal rendezték meg a Paptamási Őszi fesztivált és a Mindenki karácsonyát, de emellett ugyanúgy hagyományosan megszervezték a szépkorúak találkozóját és a karácsonyi bált is. A beszámoló után a megyei szervezet képviselője, Borsi Lóránt szólt az egybegyűltekhez, ecsetelve az előttünk álló időszak teendőit, annak is a legfontosabb feladatát, vagyis az idei választásokra való mozgósítást. Végül a küldöttgyűlés döntött azokról a személyekről is, akik a megyei küldöttgyűlésen képviselni fogják a körzeti szervezetet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában