Támogatott tartalom

2024.02.01. 14:13

FUN HUB, a legújabb szórakoztató-központ február 3-án nyitja kapuit az Oradea Shopping Cityben!

Mi is az a FUN HUB? Az a hely, ahol a család és a barátok emlékezetes élményeket és felejthetetlen pillanatokat élhetnek át.

Legyen szó mozizásról, gyerekprogramokról, bowlingról, ugrálásról vagy csak egy jó minőségű pizzáról, a FUN HUB egy olyan innovatív koncepció, amely vibráló és energikus környezetben egyesíti a nagyszerű látnivalókat:
Cinema Palace – az új helyszín kiváló moziélményt ígér, és a legmodernebb Sony 4K projektorokkal van felszerelve, amelyek garantálják a kiemelkedő képminőséget. Az öt tágas teremmel és a modern, kényelmes légkörrel rendelkező Cinema Palace jó úton halad afelé, hogy a nagyváradi és környékbeli mozilátogatók alternatív célpontjává váljon.
Pingwin Kids – gyerekzsúrok megtartására alkalmas, 32 férőhely felnőtteknek és 32 férőhely a kicsiknek, tematikus minivárossal, trambulinokkal, csúszdákkal, Play Station 5-tel és társasjátékokkal.
Shot Caffe Bowling & Biliard – ez a hely a kikapcsolódás és a versenyzés tökéletes keveréke, 8 bowlingpályával, 9 biliárdasztallal, játékteremmel és hangulatos bárral.
Jumping House – fit & fun szabadidős alternatíva klasszikus és olimpiai gumiasztalokkal, kosárlabdapalánkkal, foci- és szivacspályával, parkour-területtel és légzsákokkal, valamint az elkövetkező időszakban megnyíló további lehetőségekkel.
VezuV Flavour Artisans – az autentikus ételeikről ismert, szenvedélyes ízmesterek a legjobb minőségű alapanyagokból készült pizzákkal, piadinákkal és paninikkel kényeztetik az ínyenceket.

Különleges ajánlatok és FUN-tasztikus tevékenységek a február 3–4-i hétvégére:
A Shot Caffe Bowling & Billiard 1+1 ingyenes bowling és biliárd szuper ajánlatot kínál (10 órától).
Később, 12 órától az első 100 mozilátogatót ingyenes popcornnal jutalmazzák a mozijegy megvásárlásakor, a nagy menü pedig szombaton és vasárnap is a középső menü árán lesz elérhető.
Szombaton 14–18 óra között rengeteg szórakozás várja a kicsiket, arcfestéssel, copffonással, buborékházzal és játékokkal, lesznek adrenalingazdag pillanatok akrobatákkal, DJ-kkel, fotózás Sonic kabalával, aki édes meglepetéseket osztogat a kicsiknek, valamint egy okos és instagramozható fotófülkével.
A FUN HUB célja, hogy a város új kedvenc szabadidős helyszínévé váljon, amely a szórakozási lehetőségek széles skáláját kínálja vendégeinek, és az elkövetkező időszakban különleges ajánlatokkal és promóciókkal továbbra is vonzza a fiatal látogatókat.
Az érdeklődők további részleteket találnak az eseményről a közösségimédia-oldalakon: @oradeashoppingcity (Facebook, Instagram, Tiktok).

CH22341

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában