Összefoglaló

2024.02.15. 16:50

Évet értékeltek a közterület-fenntartónál

Fotó: Alexandru Nițescu

Ciucur Losonczi Antonius

Önerőből 1,6 millió lej értékben eszközölt befektetéseket tavaly a nagyváradi Közterület-fenntartó Zrt. és 60,1 millió lejes jövedelmet realizált – közölte csütörtökön tartott sajtótájékoztatóján Liviu Andrica vezérigazgató. A legjelentősebbek ezek közül: az aquaparkban építendő új úszómedence hatástanulmányának a kidolgozása, a létesítmény informatikai rendszerének korszerűsítése, a Grivei kutyamenhely mellett egy olyan munkapontnak a kialakítása, ahol összegyűjtik az elpusztult kis- és közepes testű állatokat, a temető székházépületének modernizálása és bővítése, egy új szoftvernek a telepítése a temető informatikai rendszerében, az ócskapiac területének bővítése 144 négyzetméterrel stb.

Az idei tervek közül Andrica kiemelte az úszómedence építését az aquaparkban, a temető bekerítési munkálatainak a folytatását, új kolumbáriumnak a létesítését, új beléptetőkapu üzembe helyezését az állatkertben, az aquaparkhoz köthető hotelprojekt megvalósítási tanulmányának a kidolgozását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában