Programajánló

2024.01.10. 14:57

Össze-hangoló Váradon: Zeneterápiás találkozások

HELYSZÍNVÁLTOZÁS!

A nagy érdeklődésre való tekintettel változott a Zeneterápiás találkozások foglalkozás helyszíne, az MCC és a Csillagocska Alapítvány évindító előadását ma, január 17-én, 18 órától a Csillagocska Alapítvány székhelyén (Ștefan cel Mare u., 6. sz.) tartják meg – tájékoztattak a szervezők.


A Mathias Corvinus Collegium és a Csillagocska Alapítvány egy interaktív, hangokban és mosolyokban gazdag évindító előadásra várja az érdeklődőket január 17-én, szerdán 18 órától az MCC Nagyváradi Képzési Központjába (Körös/T. Vladimirescu u., 6. szám).
Paár Julcsi énekes, okleveles zeneterapeuta sajátélményes előadása során közelebb kerülhetünk az aktív zeneterápiás gyakorlat megismeréséhez. A kreatív műhely célja pozitív élményekkel, a gyakorlatban is használható eszköztárral gazdagítani a résztvevőket, akiknek lehetőségük nyílik belépni a saját hangjuk és eszközök bevonásával létrejövő kollektív alkotótérbe.
Paár Julcsi a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem elvégzése után iskolákban tanított, a mesterképzés és az oktatói élet során pedig rájött, inkább más oldalról közelítené meg a zenével való kapcsolódását és ennek átadását. Az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karán végül zeneterapeutaként diplomázott, ezzel pedig elkezdődött több szálon futó szakmai élete. Zeneterapeutaként gyermekekkel és felnőttekkel egyaránt foglalkozik, emellett különböző zenei projektekben vesz részt, amelyekkel átadhatja anyanyelvünk zenében megmutatkozó szépségét és segítségét. Mesealbumjai: Kerekerdő, Kerekutca, Rókatánc.
A workshopon való részvételhez zenei előképzettség nem szükséges, a részvételi szándékot azonban az esemény Facebook-oldalán megadott linken található űrlap kitöltésével kell jelezni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában