Tudnivaló

2023.12.05. 14:30

Szünetel a téli időszakban a váradszőllősi termelői vásár

Forrás: Facebook/Érmelléki Gazdák Egyesülete

Közlemény

Ahogyan azt a vásárlók már megszokhatták, az Érmelléki Gazdák Egyesülete, a Bihar Megyei Tanács és a nagyváradi önkormányzat együttműködésével Váradszőllősön is elindultak a helyi termelői vásárok. Az idei ősz folyamán a Váradcsehi (Ciheilui) és a Fürdői (Nufărului) utak sarkán, a gyorsétterem mellett kialakított új téren szerdánként 14 órás kezdéssel került sor a népszerűvé vált eseményre.

Tekintettel a téli időszakra és az emiatt megcsappanó termelői jelenlétre, a váradszőllősi vásár ideiglenesen, idén decembertől a jövő év február havának végéig szünetelni fog.

Természetesen, ahogyan a tavaszi idény közeledtével megjelennek a friss helyi termékek, a termelői vásár is újraindul, hiszen a célunk továbbra is lehetőséget teremteni arra, hogy a megyénkben tevékenykedő gazdák a terményeiket és termékeiket viszonteladók nélkül, közvetlenül értékesíthessék.

Ugyanakkor ismételten tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Szent László téri termelői vásár a téli időszakban, szombatonként, 9 órás kezdéssel a Fekete Sas palota passzázsában lesz megtalálható.

Érmelléki Gazdák Egyesülete

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában