RER

2023.11.09. 15:09

Zajlik a nagy méretű és veszélyes hulladékok elszállítása

Illusztráció

Fotó: Alexandru Nițescu

ERDON-összeállítás

Idén utoljára viszik el a nagy méretű és veszélyes hulladékokat. A kéthetes akció november 6-án kezdődött és november 18-ig tart. Azok a nagyváradi magánszemélyek, akik szerződésben állnak a RER Vest köztisztasági vállalattal, a 0751-306-526-os telefonszámon egyeztethetnek időpontot hétfőtől péntekig 8.30–15.30 óra között.
Az igénylőnek közölnie kell, milyen jellegű és méretű a szemét, illetve hány darab van ezekből. A nagy méretű és a veszélyes hulladékokat külön-külön fogják összegyűjteni és elszállítani, így, ha vannak olyan váradi magánszemélyek, akik mindkét típusú szeméttel rendelkeznek, az átvételt különböző napokra fogják ütemezni. Nagy méretű hulladéknak számítanak a bútorok, háztartási cikkek, szőnyegek, matracok, ajtók, fürdőszobai bútorok, hosszú használati idejű tárgyak, kivéve az elektromos és elektronikus berendezéseket. Veszélyes hulladéknak számítanak az olajalapú festékek csomagolásai, oldószerek, a fertőtlenítőszerek csomagolásai, hordozható elemek és akkumulátorok, belsőépítészeti termékek csomagolása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában