Fejlesztés

2023.11.05. 14:09

Online bejelentkezés a kórházba

Illusztráció

Pap István

Online is be lehet jelentkezni november 15-től a Bihar megyei kórház létesítményeibe, tudatja közleményében az egészségügyi intézmény. Az előjegyzést a kórház honlapján – https://spitaljudetean-oradea.ro – lehet jelezni a Programări menüpont alatt. A betegeknek lehetőségük lesz megjelölni az osztályt, kiválasztani a kezelőorvost, a napot és az időpontot. Az előjegyzési felület valós időben keresi meg a kért időpontra rendelkezésre álló szabad idősávokat.

A páciensek meg kell adják személyazonosító és kapcsolatfelvételi adataikat (név, személyi igazolványszám, telefonszám), és egyben hozzájárulásukat kell adniuk személyes adataik feldolgozásához. Az online időpontegyeztetés mindössze néhány percet vesz igénybe, és az automatikus érvényesítés után a betegek visszaigazoló SMS-t kapnak. Ezt az SMS-t az időpont előtt automatikusan újra elküldik, hogy emlékeztessék a pácienseket az előjegyzésre. Mivel az időpontfoglalási rendszer még tesztelési szakaszban van, a kórház vezetősége kéri a betegeket, hogy legyenek megértőek az időpontok egyeztetése és kezelése során felmerülő esetleges akadozások esetén. A páciensek természetesen a jövőben is kérhetnek előjegyzést személyesen és telefonon is a megyei kórház következő létesítményeiben: Corneliu Coposu utca 12. szám (volt Gavril Curteanu kórház), Kolozsvári út 50. szám (szülészet-nőgyógyászat), Izvorului utca 57. szám (tüdőszanatórium), Louis Pasteur utca 26. szám (megyei kórház, főépület), Strand sétány 18. szám és Fő/Republicii utca 37. szám.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában