Támogatott tartalom

2023.11.03. 07:54

Nagyváradon hivatalosan is megnyitotta kapuit az új Volvo-bemutatóterem

Csütörtök este több tucat vendég jelenlétében avatták fel a nyugati régió legújabb Volvo-bemutatótermét.

A nagyváradi Autogrand 2023. november 2-án, csütörtökön felavatta új bemutatótermét a Kolozsvári utca 201. szám alatt (a Skoda-márkakereskedés udvarán). Szintén itt található a Volvo járművek karbantartására, javítására és festésére, időszakos műszaki ellenőrzésre, saját vontatószolgálatán keresztül 24 órás segítségnyújtásra és autócserére szakosodott szerviz.

A megnyitón ügyfelek és vendégek is jelen voltak, valamint a Volvo Cars képviselői: Erdem Capanoglu, az Európa, Közel-Kelet, Afrika (EMEA) térség importőrökért felelős regionális üzletvezetője, Cristina Stoian értékesítési és hálózatfejlesztési igazgató, Adrian Ionescu műszaki igazgató, Alex Florescu operatív igazgató és Bogdan Huidan ügyvezető igazgató, EIT Forum Kft., a Volvo romániai importőre.

A világjárvány miatt el kellett halasztani a bemutatóterem megnyitását

„2004 óta erre vágyunk. Akkor szerettünk volna először Volvo-kereskedővé válni, de valószínűleg nem találkoztunk a megfelelő emberrel. 2015-ben ismét jelentkeztünk, de ez sem jött össze. A harmadik alkalommal viszont szerencsénk volt. Egy bákói kolléga támogatásával 2019-ben eljutottunk a megfelelő személyhez, akivel sikerült is megbeszélnünk, hogy mit szeretnénk. Egy évvel később jött a világjárvány, ami egy kicsit keresztülhúzta a terveinket” – mondta a megnyitón Rittner Tibor, a nagyváradi Autogrand vezérigazgatója.

Idén május 5-én hivatalosan is megnyitották az engedéllyel és tanúsítvánnyal rendelkező Volvo-szervizt. Fél évvel később, miután a belső berendezési munkálatokat a projektnek megfelelően elvégezték, az Autogrand a legújabb Volvo-márkakereskedő is lett az ország nyugati részén.

 

A Volvo az egyetlen autó a világon, amelyben még soha senki nem vesztette életét

Gyakran mondják, hogy az autó egy második otthon. Nos, mindannyian szeretnénk biztonságban és kényelemben lenni az autónkban. Ma a Volvót tartják a legbiztonságosabb autómárkának a piacon. A Volvo mindig a leghasznosabb tulajdonságokat keresi, hogy minden korosztályú ügyfél kedvében járjon.

Ami igazán lenyűgöző, hogy az első generáció 2002-es bemutatása óta a mai napig egyetlen ember sem halt meg egy XC90-esben, így ez a legbiztonságosabb modell a világon.

A Volvo-márkakereskedésben az autósok Bihar megye területén és az ország északnyugati részén a negyedik prémium márkát találják meg, a románok által egyre inkább kedvelt márkát, a gyártók által garantált minőséget és a nagyváradi Autogrand által garantált szerviz-szolgáltatást.

A bemutatóterem november 11-ig nyitva lesz, hogy az érdeklődők kipróbálhassák az autókat. A teszt-vezetések a weboldalon történő előzetes bejelentkezés alapján lesznek elérhetőek. A látogatók az elektromos, plug-in hibrid és mild hibrid autók széles választékát próbálhatják ki. Részletek a www.autogrand.ro oldalon és a Facebook-oldalon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában