Támogatott tartalom!

2023.11.09. 14:39

Kezdődik a MOJO Wedding Expo esküvői vásár újabb kiadása a nagyváradi ERA Parkban!

A nagyváradi ERA Park bevásárlóközpont bejelenti a MOJO Wedding Expo esküvői vásár újabb megrendezését, amely segít felkészülni a pároknak a nagy napra! 
A rendezvény november 10–12. között lesz megtartva az Aradi út 62. szám alatti bevásárlóközpont három részlegén: a kupolateremben, illetve a Carrefour és a Sinsay galériáiban.
Több mint 60 stand változatos és teljes körű, az új trendekhez igazodó szolgáltatások állnak majd a jegyespár rendelkezésére, akciós ajánlatokkal és szolgáltatáscsomagokkal.
A vásár látogatói megtekinthetik többek között az elegáns menyasszonyi ruhákat, különleges jegygyűrűket, de professzionális fotó-videó szolgáltatásokra is lehetőség nyílik a helyszínen, és különböző esküvő kellékeket találhatnak: édességpultokat, tortákat, koktélbárt, virágkompozíciókat és dekorációkat, fotófülkéket és 360 fokos platformokat, sushibárt, látványos tűzijátékot, hostess-szolgálatot, kreatív léggömböket, esküvői játékokat, sűrű füstöt, szivarbárt és még sok mást. Azoknak, akik még nem tökéletesítették a menyasszony és a vőlegény táncát, szakemberek állnak a rendelkezésükre, akik alig várják, hogy eligazítsák őket.
Emellett a rendezvény partnere, a Mobila Tandem áruház lehetőséget kínál a látogatóknak egy tombolasorsoláson való részvételre, ahol díszpárnákat és takarókat nyerhetnek, a Hemerama üzlet pedig lebilincselő sminkbemutatókat tart, beleértve saját termékeik bemutatását a rutin bőrápoláshoz, illetve sminkalapként a bőr előkészítéséhez.
Briana Bas profi sminkes sminkbemutatót is tart kifejezetten menyasszonyoknak, vasárnap 16–18 óra között. És ne feledjék, az első 10 időpontkérő 10% kedvezményt kap menyasszonyi sminkre a 2024-es évre!

A MOJO Wedding Expo pénteken 14 és 20 óra, szombaton 11 és 20 óra, vasárnap pedig 11 és 19 óra között zajlik.

A belépés ingyenes, szeretettel várunk mindenkit!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában