Támogatott tartalom

2023.11.29. 10:46

FryDay a Lotus Center ételudvarában november 30-tól!

November 30-án 10 órától nyitja meg kapuit a FryDay a Lotus Center ételudvarának szívében!

A FryDay az egyetlen gyorsétterem Romániában, amely az étlapon szereplő ételek sütéséhez mogyoróolajat használ, amely nagyon aromás és világszerte nagyra értékelik az ínyencek, és amelynek használatát az Egyesült Államokban kormányrendelet írja elő, hogy megakadályozzák az elhízást.

 

A FRYDAY az egyetlen olyan koncepció a gyorséttermi szektorban, amely smashed (szétnyomott burger) romániai Angus marhahússal dolgozik, ami egy hihetetlenül finom és szaftos burgerreceptet határoz meg.

A bőséges adagoktól kezdve a szájban olvadó sült krumplikon és ropogós csíkokon át a finom shake-ekig a FryDay változatos és ízletes menüt készített vendégei számára, amely minden ízlésnek és pénztárcának megfelel.

 

Próbálja ki személyre szabott hamburgerét!

A vásárlók egyedi hamburgereket is készíthetnek, 15 összetevőből álló lenyűgöző választékból, saját ízlésük szerint kombinálva. Így a FryDay-nél minden rendelés személyre szabott és ízletes élménnyé válik.

 

Különleges vendégek decemberben

Az ajándékozás hónapjában, a Lotus Center-beli egység megnyitásának alkalmából a FryDay december 16-án 17 órakor Dorian Popa, december 17-én 17 órakor pedig Andrei Selaru (Selly) különleges vendégekkel készül a bevásárlóközpont ételudvarában.

 

Meghívjuk önt, hogy fedezze fel a FryDay ételek autentikus ízét egy meleg és barátságos légkörben, november 30-tól a Lotus Centerben.

 

Fizetett hirdetés!

CH 20850

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában