Támogatott tartalom!

2023.11.30. 09:21

Cavi Expo Fashion - téli ruhákkal és lábbelikkel jön a Mikulás Nagyváradra, az Antonio Alexe Sportcsarnokban!

Azok a nagyváradiak, akik szeretnék új, téli termékekkel felfrissíteni a ruhatárukat, megtehetik ezt, ha ellátogatnak a nagyváradi Antonio Alexe sportcsarnokba, a Cavi Expo Fashion ruha- és lábbeli vásárra november 29. és december 3. között, a belépés ingyenes! A vásár a nyitástól szombatig 10.00-19.00 óra között tart nyitva, vasárnap pedig 10.00-16.00 óra között.

Akik ellátogatnak a vásárra, tetőtől talpig felöltözhetnek, ugyanis a vásáron gyerek és felnőtt fehérneműktől kezdve blúzokig, zakókig, nadrágokon, bőrkabátokon és bőrcipőkön át minden megtalálható.  Nem hiányoznak a hideg időszakban viselt ruhadarabok sem: rövid és hosszú bőrdzsekik, női és férfi bundakabátok, valamint a dzsekik sem és a világmárkák sem!

Továbbá a Cavi Expo Fashion vásáron lábbeliket és táskákat is lehet kapni. A vásáron ezenkívül egy-egy standot állítottak fel könyveknek, konyhai eszközöknek és levendulatermékeknek.

A legtöbb dolgot gyártói áron lehet megvásárolni, de erről győződjenek meg a helyszínen! 

További információk:  https://www.facebook.com/caviexpofashion

 

Fizetett hirdetés!

CH 18134

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában