Előadás

2023.10.31. 18:52

Varga Csaba váradi hegymászó élménybeszámolója

Varga Csaba nagyváradi hegymászó élménybeszámolóján vehetnek részt az érdeklődők november 7-én, kedden 18 órától, a római katolikus püspöki palota alagsorában, a Fix Makerspace nagytermében.

Varga Csaba pótlólagos oxigén és serpák segítsége nélkül ért fel ebben az esztendőben, július 2-án, a Gyilkos hegy, a Nanga Parbat csúcsára. Ez a világ kilencedik legmagasabb csúcsa, viszont az egyik legveszélyesebb a 14 nyolcezer méter feletti hegy közül. A nagyváradi hegymászó a hatodik nyolcezer méter feletti csúcsra ért fel, ezzel a teljesítményével Varga Csaba a legeredményesebb aktív magyar hegymászó.

A vetített-képes élménybeszámolón az érdeklődők hozzájuthatnak a hegymászó 2024-es, a Nanga Parbat megmászása során készített képekből összeállított egyedi naptárához is.

A Magyar Polgári Egyesület minden érdeklődőt szeretettel vár a Polgári esték rendezvénysorozat keretében megvalósuló ingyenes előadásra.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában