Támogatott tartalom

2023.10.26. 08:07

LEGO-rajongók napjai a nagyváradi ERA Parkban. Ünnepeljük együtt a kreativitást és a képzelőerőt!

Immár hagyománnyá vált: ha október vége, akkor LEGO-rajongók napjai a nagyváradi ERA Parkban! Október 27-től, péntektől október 29-ig, vasárnapig várják a LEGO rajongóit az Aradi út 62. számon található bevásárlóközpont kupolája alatt, az évente megrendezésre kerülő Brickenburg Expo – LEGO-rajongók napjai elnevezésű rendezvényen.

A Brickenburg Egyesület által szervezett kiállításon eredeti LEGO-darabok és -készletek lenyűgöző építményei és gyűjteményei kerülnek előtérbe.

A valódi miniatűr világokat teremtő kis „téglák” eredeti alkotásokban kelnek életre, amelyeket más, a LEGO-rajongók számára lenyűgöző tárgyakkal együtt állítanak ki. Az ERA-ba érkezők többek között kész tájképeket láthatnak, amelyek a Halloweenre vagy akár a téli ünnepekre jellemzőek, például rénszarvas-szánkók, mézeskalácsházak, vidámparkok és mesebeli tájak.

Amellett, hogy izgalmas, új világokat csodálhatnak meg a látogatók, minden korosztály kipróbálhatja kreativitását és készségeit, hiszen mindennap építőműhelyekben vehetnek részt 16 órától 19 óráig.

Továbbá október 29-én, vasárnap 16 órától a 6 és 11 év közötti gyermekek – a szabad helyek függvényében – részt vehetnek egy gyorsulási versenyen is.

A Brickenburg Expo – LEGO-rajongók napjai 5 éven felülieknek szól, a kiállítási tárgyakat tilos megérinteni.

A szervezők fontos kérése, hogy a résztvevők vigyázzanak gyermekeikre, mivel ez a szülők vagy az őket kísérő felnőttek felelőssége.

A belépés mindenki számára ingyenes.

 

Fizetett hirdetés!

CH20511

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában