Figyelem!

2023.10.21. 13:39

Elmarad a szombati termelői vásár a Szent László téren

Illusztráció

Forrás: Facebook

Közleményben értesítette szerkesztőségünket az Érmelléki Gazdák Egyesülete, hogy a szombati termelői vásárt a kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt elhalasztották. „Figyelembe véve a kedvezőtlen időjárási viszonyokat, a mai ( 2023 október 21) vásár normális körülmények közötti megtartását lehetetlenné tevő viharos szelet, a szervezők a vásár elhalasztása mellett döntöttek. Számunkra a termelők és vásárlók testi épsége, valamint az anyagi károk elkerülése prioritás, ezért hoztuk meg ezt a döntést.
A következő, a Szent László téren, illetve a Váradszőlős (Nufărul) negyedben sorra kerülő termelői vásárok a megszokott rend szerint, az ismert időpontokban kerülnek megszervezésre. Így a Szent László téren minden szombaton 8-13 óra között, Váradszőllősön pedig minden szerdán 14-18 óra között várjuk önöket. Köszönjük megértésüket!” - áll az Érmelléki Gazdák Egyesületének közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában