Job Expo

2023.09.29. 07:35

A Henri Coandă Posztliceális Iskola, a Vernicolor és a Rocomes is jelen lesz a Nagyvárad Job Expón

Az Inform Media Press által szervezett őszi állásbörzén 28 munkáltató és egy szakképző iskola vesz részt.

BN-összeállítás

A Nagyvárad Job Expo állásbörze 2023. október 6-án, pénteken 10 és 18 óra között lesz megtartva az Era Shopping Center kupolája alatt. Az állásbörzén több mint 1100 álláslehetőséget kínálnak, felsőfokú vagy a középfokú végzettségűek és a szakképzetlenek számára. A nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola, a Vernicolor és a Rocomes is részt vesz az eseményen.

Henri Coandă Posztliceális Iskola – tanfolyamok minden területen

A Nagyváradi Job Expóról nem hiányozhatnak a szakképzési kurzusok sem. Ezeket a több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező Henri Coandă posztliceális és középiskolák országos hálózata kínálja majd. Az alapítvány megalakulása óta a zseniális Henri Coandă filozófiája által inspirálva felvállalta, hogy az emberi potenciál ápolásával hozzájáruljon az emberiség fejlődéséhez, és a következő célokat tűzte ki maga elé: az egyének oktatáshoz való hozzáférésének és folyamatos szakmai továbbképzésének biztosítása; nemzeti szintű magánoktatási egységek, szakmai továbbképző központok létrehozása minden fokozaton; változó időtartamú szakmai továbbképzések (minősítés, továbbfejlesztés, szakosodás, bevezetés) szervezése; a minőségi kultúra megteremtése és bevezetése az oktatás és a szakképzés területén; helyi, regionális, országos és európai szintű partnerségek, projektek, szerződések, együttműködések megvalósítása a humán erőforrás szakmai fejlesztése érdekében; kulturális, oktatási, vallási, sport-, humanitárius és emberbaráti kezdeményezések és tevékenységek ösztönzése és támogatása.

A Henri Coandă Alapítvány szakképző központjaiban, iskoláiban és középiskoláiban folyó oktatás minősége, külső értékelések alapján, az Oktatási Minisztérium és a Munkaügyi Minisztérium engedélyeinek és akkreditációinak megszerzéséhez vezetett. A konkrét eredmények a diplomás végzősök 90% feletti arányban való munkaerő-piaci beilleszkedésében számszerűsíthetők.

A Henri Coandă szakképzési központ számos képzési kínálattal jelentkezik a Nagyvárad Job Expón: az ISCIR által engedélyezett tanfolyam a PB-gáztartály-töltő üzemeltetői engedély meghosszabbítására / újbóli engedélyezésre, higiéniai alapfogalmak elsajátítása, adatbeviteli, érvényesítési és feldolgozási operátor, cukrász, kereskedelmi dolgozó, szakács, felszolgáló (pincér), ápoló, borbély–fodrász–manikűrös–pedikűrös, villanyszerelő közép- és kisfeszültségű munkára, műszaki-egészségügyi berendezés-, gázvezeték-szerelő, géplakatos, kozmetikus, masszőr, humánerőforrás-referens, képzési szakember, szakmai készségek kiértékelője, szakmai programok és beszállítók kiértékelője, projektmenedzser, szakoktató, oktató/felkészítő, gáztartály-töltő operátor.

 

Vernicolor – több mint 60 szabad munkahely

A társaság a műanyag alkatrészek gyártása és díszítése terén a leginnovatívabb technológiákat alkalmazva különböző részegységeket gyárt az autóipar számára.

A termékek több termelési szakaszban készülnek: műanyag-fröccsöntés, műanyag alkatrészek dekorálása festéssel, lézeres gravírozás, forró bélyegzés, tamponnyomás, műanyagkrómozás és összeszerelés. A vállalat díszítőelemeket gyárt kormánykerékre, műszerfalra vagy kezelőpanelre, visszapillantó-tükrökre, belső/külső díszítőelemeket vagy egyéb autóalkatrészek díszítő elemeit állítja elő.

 

„A Vernicolor jelenleg két Bihar megyei üzemében (Nagyváradon és Biharszentandráson) közel 800 alkalmazottat foglalkoztat. Mivel értékeljük alkalmazottainkat, a vállalat olyan programokat vezetett be, amelyek motiválják őket, és olyan juttatásokat kínál, mint az ingyenes szállítás, napi 35 lejes étkezési utalványok, egészségügyi bérlet magánklinikákra, jelenléti bónusz és teljesítménybónusz. Folyamatosan szervezünk képzési és továbbképzési programokat, és a potenciállal rendelkező munkavállalókat felkészítjük az új karrierlehetőségekre”, mondják a társaság képviselői.

A Vernicolor 62 munkahelyet kínál a Nagyvárad Job Expón, mind felső-, mind középfokú tanulmányokkal rendelkezők részére: 3 rakománykezelő, 10 minőségi folyamatkezelő, 15 szakképzetlen összeszerelő, 1 adatbeviteli és hitelesítési operátor, 5 folyamatkezelő, 10 műanyagfeldolgozó operátor, 2 szerszámkészítő, 3 galvanizáló, 2 targoncavezető, 3 műanyagbeállító, 1 karbantartó technikus, 1 folyamatos fejlesztésekért felelős vezető, 1 ERP szoftverfejlesztési és bevezetési szakember, 1 minőségügyi mérnök, 1 pénzügyi ellenőr, 1 műanyaginjekciós szakember és 1 laboratóriumi vegyészmérnök.

                                                                                                                                                                                                                                                          

Rocomes – négy munkahely középfokú végzettséggel rendelkezők számára

A nagyváradi Petre P. Carp utca 13. szám alatt található Rocomes Kft. 2002 óta dolgozik az autóipar területén, 2200 négyzetméteren, és különböző részlegeket foglal magában: acélszerkezetek (vágás, összeszerelés és hegesztés), mechanikai feldolgozás, festés, összeszerelés és ellenőrzés. A Rocomes a legnagyobb működési rugalmasságot kínálja a mechanikus eszközök és hegesztősorok gyártása terén az autóiparban, ugyanakkor kiemelkedő tapasztalatot fejlesztett ki a jelentős összetettségű, a szerszámgépek emelőszerkezeteire jellemző acélgyártás és hegesztett alkatrészek feldolgozása terén.

 

A Rocomes a Nagyvárad Job Expo állásbörze idei őszi kiadásán 4 munkahelyet kínál: 2 univerzális maró és 2 részegység-szerelő részére. A vállalat motiváló fizetést és étkezési utalványokat kínál.

 

Huszonnyolc munkáltató és több száz állásajánlat

A Nagyvárad Job Expo őszi állásbörzén a következő vállalatok mutatják be állásajánlataikat: FinProm (35 állásajánlat), Celestica (6 szabad hely), Vernicolor (62 állásajánlat), Plastor (21 állás), Golde Oradea, Plexus Services RO (236 szabad hely), Connectronics România (38 munkahely), Sogefi Suspensions Eastern Europe (27 munkahely), Axe Group România, De’Longhi, Limtex (40 állás), Premagro (35 állás), Faist Mekatronic (16 hely), Rocomes (4 állás), Comau (18 munkahely), PGS Sofa&Co (42 szabad hely), MogaTech Energy (9 hely), ATP Motors (10 állás), Prohuman (260 állásajánlat), Nidec (97 hely), Dito Group (54 állás), ClassFurn (23 hely), Frescoverde (9 hely), Madrugada (23 állás), H.Essers. (15 állásajánlat), Teknia Oradea (6 szabad hely), Remarkt Magazine, Inova Internațional, valamint a nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola.

Az állásbörzét az Inform Media Press Kft. szervezi, amely a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro és a Bihon.ro híroldalak, illetve a JobsOn.ro online toborzási felület kiadója. A JobsOn.ro munkaadóknak és állást keresőknek szól, magánszemélyek és cégek egyaránt ingyenesen regisztrálhatnak az oldalon, amely számos előnnyel jár a felhasználóknak. Többek között értesítések lehetősége az új állásajánlatokkal kapcsolatban, illetve román és angol nyelvű önéletrajzok online kitöltése, ingyenes álláshirdetések feladása, előzetes interjúk szervezése. További részletekért kérjük, látogasson el a www.jobson.ro oldalra.

A Nagyvárad Job Expo intézményi partnere a Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában