Őszi fesztivál

2023.09.13. 11:16

FestiFall: várják az árusok jelentkezését

Forrás: Visit Oradea

Idén is megszervezik a FestiFall elnevezésű őszi fesztivált Nagyváradon október 13–15. között. A város utcáit három napon keresztül benépesítik majd az utcai fellépők, különleges dekorációk, ételes standok és nem maradhatnak el a szabadtéri koncertek sem. A fesztivál előkészületei már javában zajlanak, az árusok regisztrációja már megkezdődött a www.oradeafestifall.ro oldalon. A hagyományos és nemzetközi konyha, a kulináris különlegességek, az édességek, a kávék és a kicsiknek és nagyoknak szóló látványosságokat forgalmazó árusok, kereskedők jelentkezését várják. A regisztráció október 3-ig tart.
A jelentkezéshez a pályázóknak az online elérhető jelentkezési lap minden lépését követniük kell, ki kell tölteniük az összes szükséges információt (cégadatok, forgalmazott termékek, kapcsolattartó személy adatai stb.), fel kell tölteniük a kért dokumentumokat, és meg kell adniuk a megcélzott helyszín típusára vonatkozó információkat. Az őszi fesztiválra a következő helyek állnak rendelkezésre: ételes kocsik – 16 hely; kávés kocsik – két hely; kürtős kalácsos – két hely; pattogatott kukoricás stand – két hely; fagyis/édességes stand – egy hely; boros stand – két hely; báros stand – öt hely; rövid italos stand – egy hely; csapolt sörös stand – egy hely; látványosságok – tíz hely. A jelentkezési űrlap ezen az oldalon tölthető ki. A fesztivál részletes programja hamarosan elérhető lesz az esemény honlapján. A FestiFall idei kiadását is Visit Oradea Egyesület szervezi a Nagyváradi Polgármesteri Hivatal támogatásával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában