Tudnivalók

2023.09.27. 13:47

Bezárt a Vénusz strand

Forrás: Facebook/Aquapark Venus

Noha még csak augusztus 19-én nyitották meg Püspökfürdőn az évek óta renoválás miatt zárva tartott Vénusz strandot, szeptember közepén ismét bezárta kapuit a komplexum az aquapark területén zajló bővítési munkálatok miatt. „Szeptember 18-tól a Vénusz aquaparkot átmenetileg bezárjuk bővítési munkálatok miatt, hogy még izgalmasabb turisztikai célponttá váljunk. Izgatottan várjuk, hogy megoszthassuk a fejleményeket, és a következő szezonban ismét nagy számban találkozhassunk. Köszönjük a folyamatos támogatást, és azt, hogy a Vénusz aquaparkot egy csodálatos közösséggé varázsolták. Kövessenek minket a közösségi médiában, értesüljenek időben az újdonságokról és a részletekről a bővítési munkálatokkal és a jövő évi újranyitással kapcsolatban!” – áll az aquapark közösségi oldalán közzétett bejegyzésben.
A püspökfürdői Vénusz strand felújításának befejezését már nagyon várták, főleg a váradiak, ezért a szezon végi újranyitás sokakat megörvendeztetett, még akkor is, ha nem végeztek minden munkálattal. A nyugágyak közvetlen közelében a teherautók jártak és a munkások dolgoztak, hiányoztak a füvesített területek, ehelyett a laza földet a szél többször is a medencébe fújta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában