Job Expo

2023.09.13. 05:28

A FinProm 35 új munkatársat keres a Nagyvárad Job Expón

A bankok és pénzintézetek számára outsourcing-szolgáltatást nyújtó FinProm cég 35 állásajánlattal érkezik a Nagyvárad Job Expóra: 20 adatfeldolgozói, további 15 pedig pénzügyi és kereskedelmi közvetítői állás. A pályázóknak középfokú végzettséggel kell rendelkezniük, a FinProm által kínált előnyök között szerepel a magánegészségügyi kártya, az utazási költségtérítés a város területén, a teljesítménybónuszok és a speciális képzések.

FinProm – speciális szolgáltatások magas színvonalon

Az olaszországi Gruppo MutuiOnline holding tagjaként a FinProm outsourcing-szolgáltatásokat nyújt bankok és pénzintézetek részére Olaszország és más európai államok területén. A társaság az online pénzügyi-banki szolgáltatások ágazatában tevékenykedik, a jelzáloghitelek, személyi kölcsönök, élet-, lakás-, autó- és motorkerékpár-biztosítások területét is lefedve, valamint online ár-összehasonlítást végez több mint 2700 üzletben eladott termékek esetében.

Az ügyfelek aktáinak feldolgozására digitalizált dokumentációs rendszert alkalmaznak: az elektronikus formában beérkezett dokumentumokat felismerik, minősítik és elemzik, a közléseket és a kapcsolódó információkat beillesztik az adatbázisba. A FinProm 17 éves romániai tapasztalattal és több mint 600 aradi és nagyváradi munkatárssal folyamatos fejlődik, és új munkatársakat keres.

A Nagyvárad Job Expo résztvevői

A Nagyvárad Job Expo állásbörzére október 6-án 10 és 18 óra között kerül sor, az Era Shopping Park kupolája alatt. Nagyvárad legjelentősebb állásbörzéjén 22 cég és egy szakképző iskola jelentette be részvételét: FinProm, Celestica, Vernicolor, Plastor, Golde Oradea, Plexus Services, Connectronics România, Sogefi Suspensions Eastern Europe, Axe Group România, De’Longhi, Limtex, Premagro, Faist Mekatronic, Rocomes, Comau, PGS Sofa&Co, MogaTech Energy, ATP Motors, Prohuman, Nidec, Dito Group, ClassFurn és a nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola.

A Nagyvárad Job Expóra további, munkavállalókat kereső cégek is jelentkezhetnek.

Információk a 0728-116-455-ös telefonszámon vagy az andrada.buhas@informmedia.ro e-mail címen.

Az esemény szervezője a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro, Bihon.ro hírportálok kiadója, az Inform Media Press Kft., intézményi partnere a Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM).

Az Inform Media Press portfóliójába tartozik a JobsOn.ro portál is, egy online toborzási platform, amely az álláskeresőknek és a munkaerőt kereső cégeknek egyaránt szól. Bárki ingyenesen regisztrálhat a JobsOn.ro-n, legyen az munkát kereső vagy kínáló. Előbbieknek létre kell hozniuk egy fiókot, ahova online feltölthetik önéletrajzukat román vagy angol nyelven, a portál pedig lehetővé teszi az értesítések küldését, ha egy cég meghirdet bizonyos állásokat. A cégek közvetlenül az adatbázisban kereshetnek olyan önéletrajzokat, amelyek megfelelnek az általuk keresett pozícióknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában