Feloldva

2023.08.07. 17:45

Vége a forgalomkorlátozásnak a nagyváradi Oneștilor utcán

Forrás: PMO

ERDON-összeállítás

Befejeződött a távhővezetékek cseréje Nagyváradon az Oneștilor utcának a Körös (T. Vladimirescu) és Barcăului utcák közötti szakaszán, így augusztus 6-tól ismét mindkét irányban lehet haladni az említett részen, írja közleményében a polgármesteri hivatal. A vezetékeket mintegy 200 méteres szakaszon cserélték ki, a kivitelező ezen a héten a közúti útburkolati jelzéseket festi fel, és a zöldövezeteket is helyreállítja. „A közlekedést nehezítő munkálatokat a nyári iskolai szünet idejére időzítettük Nagyváradon, amikor kisebb a forgalom. Ebben az időszakban több építkezés is zajlik a városban, ami elkerülhetetlenül kellemetlenséggel jár, és néha nehéz ezt elfogadni. Ugyanakkor jó, ha tisztában vagyunk azzal, hogy ezek az építkezések minden váradi lakos javát szolgálják. Az ezen beruházások által biztosított kényelem a következő években fog érződni” – idézi a közlemény Florin Birta polgármester szavait.


Az említett munkálatok a váradi távhőhálózat felújítási projektje harmadik szakaszában valósultak meg, ami idén májusban kezdődött el és a város több pontján fogják korszerűsíteni ennek keretében a fűtési fővezetékeket és a szekunder vezetékeket. A kivitelezők az Igna Construct, az Avril, a Crito Prod és a Mecatron cégek. A beruházás összköltségvetése 108.033.148 lej áfa nélkül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában