Nyári színház

2023.08.17. 17:03

Még kaphatók jegyek a kabaréelőadásra

A Nagyváradi Nyári Színházi Fesztivál záróakkordjaként augusztus 22-én, kedd este 20 órától a Három a magyar vigasság! című kabaréösszeállítást lehet megtekinteni a várban, Nyertes Zsuzsával, Heller Tamással és Beregi Péterrel. „Kétrészes zenés estet állítottak össze azon kedves nézőknek, akik szeretnek nevetni és rajonganak mindazért, amit úgy hívnak: KABARÉ! A fergeteges hangulatra biztosíték a műfaj három jeles képviselője, hiszen Heller Tamás és Beregi Péter érdemes művészek több évtizedes Mikroszkóp Színpad-i, míg Nyertes Zsuzsa több évtizedes Vidám Színpad-i múlt után a mai napig szórakoztatják a kedves közönséget, határon innen és túl!”, áll a szerkesztőségünknek eljuttatott közleményben.
Jegyek még kaphatók az RMDSZ Bihar megyei szervezetének Fekete Sas-palotabeli székhelyén (hétköznap 1016 óra között), 25 lejért, a helyszínen pedig 30 lejért lehet majd belépőt váltani.
A Nyári Színházi Fesztivál az RMDSZ Bihar megyei szervezete, a Partium Alapítvány, a Nyíregyházi Mandala Dalszínház és a Bihar Megyei Középiskolás Egyesületek Tanácsa (MAKET) koprodukciójában zajlik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában