Gyász

2023.08.10. 07:20

Gyászhírek, augusztus 10.

Fájó szívvel emlékezünk, IFJ. TOLVAJ KÁROLYRA (Éradony) halálának 23. évfordulóján. „Néha tudni kell könnyek nélkül sírni,/ Semmit nem szólni, csendben tűrni./ Néha, ha fáj, el kell felejteni,/ Csendben mondani, s a szavakat magunkba temetni.” Ő fentről figyel, mindig közöttünk marad. A gyászoló család.

*

Mély fájdalommal tudatom, hogy az öcsém, JANCSEK ERVIN GYULA (KOCZKA) életének 64. évében földi útja végéhez ért. Temetésére később kerül sor. Béke poraira! Gyászolja és emlékét őrzi nővére, Meer Hajnal és családja.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy meghalt a szeretett fiú és testvér, GERGELY ROBERT VILMOS. Temetése augusztus 11-én, pénteken 12 órától lesz a Steinberger kápolnától. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Gyászolja édesapja és nővére családjával.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak, GERGELY ROBERT VILMOS elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban. Keresztanyja, Irma és családja, fia, Jancsi és családja, valamint lánya, Lilike és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett édesanyától, nagymamától és anyóstól, SZÁVÓ MÁRIÁTÓL, aki életének 79. évében, hosszú szenvedés után megpihent. Temetése augusztus 11-én, pénteken déli 11 órától a Hasas kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Búcsúzik lánya, Babi, veje, Puiu és unokája, Bogdan.

*

Nehéz szívvel tudatjuk, hogy szeretett unokatestvérünk, PAPP ISTVÁN életének 68. évében, tragikus hirtelenséggel elhunyt. Temetéséről később intézkedünk. Búcsúzik tőle Csilla és férje, Zoli, Ancsa és férje, Iulian.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában