Ajánló

2023.07.11. 10:20

Nyári Színházi Fesztivál a várban

A nyíregyházi Mandala Dalszínház és az RMDSZ Bihar megyei szervezetének koprodukciójában idén is lesz Nyári Színházi Fesztivál a nagyváradi várban július 16. és augusztus 22. között. Hat előadásra számíthatnak az érdeklődők, a bérlet- és jegyárak nem változtak. A Partium Alapítvány mellett ezúttal a MAKET és az Újvárad folyóirat azok a partnerek, melyekkel együttműködnek. Mind a hat előadás kezdési időpontja 20 óra, illetve helyszíne a várban levő nyári színpad, és úgynevezett esőnapokkal is készülnek. Egy bérlet 99 lejbe kerül, a belépőjegy ára elővételben 25, a helyszínen pedig 30 lej lesz. Jegyeket és bérleteket az RMDSZ nagyváradi, Fekete Sas palotabeli székházában lehet vásárolni, naponta 10 és 15 óra között, illetve a Gekko Pubban a Tudor Vladimirescu (Körös) utca 40. szám alatt, mindennap 17 és 24 óra között. Figyelem! Technikai problémák miatt július 15-ig nem működik a váradi RMDSZ-székház 0259/432-884-es telefonszáma, ezért a 0742-084-503-as számot hívják a nyári színház miatt az érdeklődők.

Július 16-án, vasárnap (esőnap: július 17.) a Mandala Dalszínház mutatja be a Charley nénje című zenés vígjátékot Mikó István rendezésében, aki színészként is közreműködik az ezredes szerepében.
Július 23-án, vasárnap a Vidám Színpad Ölelj át! című produkciója lesz látható, Neil Simon romantikus komédiájában Götz Anna, Sajgál Erika, Pusztaszeri Kornél és Kálid Artúr lépnek színpadra.
Július 24-én, hétfőn A szabin nők elrablása lesz látható (esőnap: augusztus 2., szerda).
Július 29-én, szombaton (esőnap: július 31.) egy legendás darab, a S.Ö.R. (Shakespeare Összes Rövidítve) tekinthető meg majd, az interaktív játék szereplői Kálid Artúr, Gáspár András és Kálloy Molnár Péter.
Augusztus 12-én, szombaton (esőnap: augusztus 14.) a Rátonyi Róbert Színház érkezik Váradra, a névadója születésének tavalyi centenáriuma alkalmából összeállított Rátonyi 100 című tematikus operettgálával, Teremi Trixivel, Benkő Péterrel és Heller Tamással.
Augusztus 22-én, kedden (esőnap: augusztus 23.) egy kabaréestre számíthatnak a nézők, Három a magyar vigasság címmel, olyan húzónevekkel, mint Nyertes Zsuzsa, Heller Tamás és Beregi Péter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában