OTL

2023.03.03. 15:15

Szünetel a villamosközlekedés a hétvégén

Illusztráció

Fotó:

A Transilvaniei és a Posada utcák kereszteződésében zajló munkálatok miatt március 4–5 között, szombaton és vasárnap ideiglenesen szünetel a villamosközlekedés a vasúti hídi végállomás és az Aradi út/Aviatorilor utca közötti szakaszon. A villamosok helyett T8-as jelzésű villamospótló buszok fognak közlekedni a következő útvonalakon.
Menet: vasúti híd (buszmegálló) – Téglavető/Dacia u. Zig – Zag (buszmegálló) – rogériuszi piac melletti - Corneliu Coposu (Perla) utcai parkoló – Olaszi park melletti buszmegálló (19 és T7-es buszok megállója) – Téglavető/Dacia utcai villamosmegálló – Vitéz/Decebal utcai piac melleti villamosmegálló – Vitéz/Decebal utcai híd melletti villamosmegálló – Emanuel templom, a jelzőlámpa után, a körforgalom előtt – Abatorului utca, a gyalogátjáró előtt –  Aradi út, a Casa Piraților melletti buszmegállóban.
Jövet: Aradi út, a Casa Piraților melletti buszmegállóban – Abatorului – Andrei Șaguna (a 36-os útvonalon közlekedő buszok megállója) – Vitéz/Decebal utcai híd, villamosmegálló – Vitéz/ Decebal utcai piac melletti villamosmegálló –Téglavető/ Dacia u. villamosmegálló – Olaszi park, villamosmegálló – Corneliu Coposu (Perla) – rogériuszi piac, villamosmegálló – Téglavető/Dacia u.,  Zig – Zag buszmegálló – vasúti híd, buszmegálló. 

A nevezett időszakban a váradszőllősi (Nufărul) és őssi végállomások között a 2-es villamos fog közlekedni, a vasúti híd és Sinteza végállomások közötti szakaszon pedig az 1NS jelzésű villamos. A villamosközlekedés március 6-án, hétfőn hajnali 4 óra 30 perctől áll vissza a megszokott menetrendhez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában