Kézműves vásár

2023.03.01. 09:16

Márciusban is Érmellék ízei és termékei vásár Nagyváradon

Forrás: Facebook/Érmelléki Gazdák Egyesülete

Az Érmellék ízei és termékei vásársorozat újabb eseményét szervezik meg március 4-5 során, Nagyváradon, a December 1 park béli Nagyvásártéren. Az Érmelléki Gazdák Egyesülete által rendezett vásár mindkét nap 10–18 óra között várja a kézműves termékek és a hamisítatlan helyi ízek kedvelőit.
A kilátogatókat a már megszokott gazdag és minőségi választék fogadja, különféle mézek, mézeskalácsok, natúr szörpök és lekvárok, sajtféleségek, hidegen sajtolt olajok, ékszerek, dekorációs termékek, korondi kerámiák, natúr szappanok és kozmetikumok, levendula termékek, zöldségek és gyümölcsök valamint sok más egyedi kézműves, az Érmellékre, és más hazai tájegységekre jellemző termék közül lesz lehetőség választani.
A kirakodón ezúttal is jelen lesz a farkaslaki Kovács-kalács változatos pékáruival, valamint lehetőség lesz megkóstolni a kitelepülő lacikonyha által kínált tradicionális ízeket is. A gyerekek mindkét nap során különböző kézműves foglalkozásokon vehetnek részt köszönhetően az egyik kézműves mesternek. A szervezők szeretettel várnak minden kedves vásárlót, érdeklődőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában