Farsangi bál

2023.02.14. 09:00

Tavaszváró tündér hódított a nyugdíjasbálon

Fotó: Ciucur Losonczi Antonius

Ciucur Losonczi Antonius

Jó hangulatú farsangi bált szervezett pénteken este a Partiumi Magyar Nyugdíjasok Egyesülete (PMNYE) a Partiumi Keresztény Egyetem dísztermében. Több mint 160-an gyűltek össze, a szervezésbe besegített az Éva Klub is, illetve, ahogyan az utóbbi rendezvényeken már megszokottá vált, több asztaltársaság az Erdélyi Kárpát-Egyesület (EKE 91 Nagyvárad) tagjaiból verbuválódott. Az alkalomhoz illően voltak, aki jelmezbe bújtak: ördögfiókát, szelíd gorillát és egy kísérővel érkezett velencei hölgyet is lehetett látni a bálozok közt. Szilágyi Ibolya, a PMNYE vezetője és Biró Rozália parlamenti képviselő, az RMDSZ nőszervezetének országos elnöke köszöntöttek nagy szeretettel mindenkit.

Fotós: Ciucur Losonczi Antonius

Nem maradhatott el a jelmezes felvonulás sem: egyesek csupán álarcban, mások teljes maskarában jelentek meg. Ahogy mondani szokás, a zsűrinek nehéz dolga volt. Végül különdíjban részesült a boszorkány (Rárok Ibolya), a képzeletbeli dobogó harmadik fokára a csodadoktor léphetett (Szabó Ibolya), „ezüstérmet” a róka (Zsák Erika) érdemelt, míg a győztesnek járó gratulációkat a tavaszváró tündér (Kántor Zsóka) fogadhatta. Természetesen az eredményhirdetést követően sem hagyott alább a jókedv, a talpalávalót a Desszert zenekar szolgáltatta. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában