Ajánló

2023.02.02. 14:01

Közönségtalálkozó, könyvbemutató és mini-koncert Tamás Gáborral

Öt különböző Bihar megyei településen várják az erdélyi származású előadóművész életére és zenéjére kíváncsi érdeklődőket a jövő hét folyamán.

Forrás: erdelyinaplo.ro

Fotó: Csákvári Zsigmond

Közönségtalálkozó, könyvbemutató és mini-koncert, azaz három az egyben – így lehetne a legtömörebben jellemezni Tamás Gábor estjeit, amelyekre a jövő hét folyamán öt különböző, kisebb Bihar megyei településen várják az erdélyi származású előadóművész életére és zenéjére kíváncsi érdeklődőket.

„Ki ne ismerné a jobb adni, mint kapni mondást, és ki ne tapasztalta volna meg annak valós tartalmát! Ez a jelszó vezényeli szinte 1994-es, a hazai színpadokra való visszatérése óta Tamás Gábort is, aki fellépései mellett számos karitatív cselekedettel örvendeztette meg a rászorulókat. Az utóbbi hat esztendőben egy másfajta ajándékkal is próbálja meglepni azokat, akik kedvelik a dalait. Miután Szucher Ervin marosvásárhelyi újságíró tollából megjelent a Csak a szívünkben nem száll az idő című életrajzi kötet, Erdély-szerte a mai napig 109 zenés közönségtalálkozót tartottak. Bihar megyébe most látogatnak el először: február 6-án, hétfőn Szalacson, a Református Egyházközség Gyülekezeti Házában, 7-én, kedden Hegyközszentmiklóson a Hegyköz-Ér Panzióban, 8-án, szerdán Tenkén, a helyi Művelődési Központban, 9-én, csütörtökön Margittán a református templomban, valamint 10-én, pénteken Érmihályfalván, szintén a református templomban szervezik a zenés találkozót. Az összes est délután 6 órakor kezdődik, a belépés díjtalan” – áll a szerkesztőségünkbe eljuttatott tájékoztatásban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában