Job Expo

2023.02.28. 14:06

A Comau is állásokat kínál a Nagyvárad Job Expón

Eddig 25 munkáltató jelezte részvételét az állásbörzén.

Fotó: ALDO_FERRERO

ERDON-összeállítás

A Bihar megyei álláskeresőknek lehetőségük nyílik munkahelyet találni a Nagyvárad Job Expo állásbörzén. A Comau egyike azon cégeknek, amelyek az Inform Media Press által szervezett eseményen munkahelyeket kínálnak.

A Comau állásajánlatai

A társaság világelső az ipari automatizálás területén. A cég kínálatában megtalálhatók az elektromos, hibrid és hagyományos járművek gyártásához szükséges technológiák és rendszerek, ipari robotok teljes skálája, együttműködő és viselhető robotikai megoldások, autonóm járművek logisztikai területre, specifikus megmunkálóközpontok, valamint támogatási és karbantartási szolgáltatások.

„Az innováció terén tett erőfeszítéseinknek és a piaci trendek folyamatos követésének köszönhetően ügyfeleinknek a legújabb szakértelmet kínáljuk a villamosítás és a digitális átalakítás területén” – mondják a Comau képviselői.

Több mint 45 éves tapasztalattal, erős jelenléttel a legfőbb ipari országokban és a több mint 50 forgalmazóból álló hálózatának köszönhetően a Comau bármely ágazatban, bármekkora vállalkozást segít céljai elérésében.

A cég 25 állásajánlattal lesz jelen a Nagyvárad Job Expón, mind középfokú, mind felsőfokú végzettségűek részére: 14 villanyszerelő az elektromos szekrények összeszerelésére, négy szerelő az automatizált gyártósorok összeszerelésére, két 3D-vezérlő, két folyamat- és szimulációs mérnök, két gépészeti tervező és egy beszerző.

A Comau a következőket biztosítja alkalmazottainak: ingyenes szállítás Nagyvárad területén, napi 30 lejes étkezési utalványok, meleg étel, magánegészségügyi előfizetés. Egyes munkavégzések hibrid formában zajlanak.

 

A Nagyvárad Job Expo VI. kiadása

Városunk legsikeresebb állásbörzéje, a Nagyvárad Job Expo 2023. március 10-én, pénteken 10–18 óra között várja az érdeklődőket az Era Shopping Park kupolatermében. 

A Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro és Bihon.ro hírportálok kiadója, az Inform Media Press által szervezett rendezvény a VI. kiadásához érkezett. Az állásbörze résztvevőit az Inform Media Press sajtótermékei, valamint Facebook-oldalai népszerűsítik. Intézményi partner a Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM).

A börzén jelen lesznek Bihar megye legjelentősebb munkaadói, amelyek több száz munkahelyet hirdetnek meg. Az ajánlatok különböző területekre vonatkoznak, mint például: autóipar, megújuló energia, kiskereskedelem, vendéglátóipar, asztalosság, mechanika stb. A szakmai gyakorlattal rendelkező személyeket, pályakezdő fiatalokat, illetve általános, középiskolai, szakiskolai vagy felsőfokú végzettségűek jelentkezését egyaránt várják.

A Nagyvárad Job Expo állásbörzére eddig 25 munkáltató iratkozott fel: Faist Mekatronic, Limtex, FinProm, Golde Oradea, Premagro, Turism Felix, Vernicolor, Prohumans, Connectronics Romania, Hanning Motors, Marvicon, Plexus, DeLonghi, PGS Sofa & Co, H.Essers, Sogefi Suspension Eastern Europe, Green Corp, MogaTech Energy, ClassFurn, Celestica, Congips, Axe Group Romania, Comau, Hella Romania – Hella Technical Center Oradea és Color Type.

A rendezvényről a 0728-116-455 telefonszámon lehet részletes tájékoztatást kapni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában