Ünnep

2022.12.09. 11:27

Ismét megszervezik a A mi karácsonyunk! eseménysorozatot

A karácsony közeledtével az Ovisuli Egyesület és partnerei a Holnaposok szoborcsoport szomszédságában ismét karácsonyfát fognak állítani, „ami újra a mi karácsonyfánk lesz, a mi díszeinkkel, a mi iskoláink esténkénti éneklésével, a mi kulturális intézményünk közreműködésével” - fogalmaznak a szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményben.
A fenyőfát december 16-án állítják és díszítik fel. A fenyőfa alját üresen hagyják azért, hogy bárki, aki arra jár, akaszthasson fel egyet a saját díszeiből, hiszen „így lesz ez a fenyőfa a MI karácsonyfánk”.
December 17-től kezdődően egészen 22-e estig szeretettel hívnak és várnak mindenkit minden nap a 18 órakor kezdődő flashmob jellegű közös karácsonyi éneklésre az alábbi program szerint: december 17., 17.15 óra: Bennünk ragyog a csillag! A Szigligeti Színház Lilliput Társulata, az Ort-Iki Báb- és Utcaszínház, illetve a Szigligeti Tanoda adventi felvonulásának egyik megállója; december 18., 18 óra: Betlehemes. A Bihari polgármesteri hivatal jóvoltából; december 19., 18 óra: a Mihai Eminescu Főgimnázium kórusa; 18.30 óra: a Nagyváradi Művészeti Líceum kórusa; 19.00 óra: Lorántffy Zsuzsanna Református Gimnázium "LÉLEKBAND" ének-zenekara; december 20., 18 óra: az Ady Endre Elméleti Líceum kórusa; 18.30 óra: a Szacsvay Imre Általános Iskola kórusa Kiss Tünde zenetanár vezetésével; 19.00 óra: a Dimitrie Cantemir Általános Iskola kórusa; december 21., 18 óra: a Mihai Eminescu Főgimnázium karácsonyi flashmobbal készül; december 22., 18 óra: a 16-os számú Általános Iskola kórusa; 18.30: a Nicolae Bălcescu Általános Iskola kórusa. Tehát december 17-22. között, a Holnaposok szoborcsoportnál minden este 18 órától (kivételt képez a 17-e) előadások várják az arra járókat. „Zengjen esténként a karácsonyi ének az általunk feldíszített karácsonyfa előtt!” - írják a közleményben. Szervezők: Ovisuli Egyesület, Bihar megyei RMDSZ Nőszervezet, Nagyváradi RMDSZ Nőszervezet, Nagyváradi RMDSZ, Rákóczi Szövetség, Összefogás Nagyváradért Egyesület, Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat nagyváradi szervezete.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában